Özkan Ç.
Üye
4 kulaklık başlığı 4. parti ve sonrası demek oluyor. o konuda bi bilgim yok.(4.parti sorunsuz ilk parti)son partilerde greenmate şarj aleti diyor ama benim ki general mobile.
4 kulaklık başlığı 4. parti ve sonrası demek oluyor. o konuda bi bilgim yok.(4.parti sorunsuz ilk parti)son partilerde greenmate şarj aleti diyor ama benim ki general mobile.
aynen müdür aslında senin söylediğin gibi ama insanlar güven duymak istedikleri için böyle şeyler söylüyor. aslında ben aldığımda da parti olayından haberim yoktu çok şükür bi sorunu yok. bi güncelleme sonrası galeride iki tane camera var onu çözemedim gerisi süper4. parti falan bence boş herkez az çok bilir elektronik işi şanstır ben ilk çıktığında 554 tl ye aldım daha kimse duymamıştı bile çevremde halen sorunsuz kullanıyorum ne şarjı ne ölü pikseli hiçbi sıkıntısı yok powerbank ile bluetooth speaker da aldım 32 gb kartımda var tek şikayetçi olduğum nokta içinden çıkan kulaklık kırmızı siyah bide unutmadan acaba alayımmı alsam sorun çıkarırmı diyerek alırsan emin ol bozulur yani içiniz rahat olsun bence
bazen aynı fotoyu iki klasörede atıyo akıllı olduğu için heraldegeçenlerde bi çözüldü gibi oldu çektiğim fotolar tek bir cameraya gidiyordu şimdi geri böyle oldu, akıllıya kafasına göre takılıyor![]()

mesela şuan bende öylebazen aynı fotoyu iki klasörede atıyo akıllı olduğu için heralde![]()
çok akıllı çoook 
Kırpışma güç tasarruf modu ile ilgiliymiş, kendi launcheri kasıyor muhiç kasmayan bir launcher biliyormusunuz bu kendi launcheri bazen kasıyor. bide kırpışma nedir

Kırpışma güç tasarruf modu ile ilgiliymiş, kendi launcheri kasıyor mu![]()
güncelleme ile alakali birşey o 
-mış dedim dostum farkındaysanYok canim daha neler ne alakasi var bende hala var kirpismagüncelleme ile alakali birşey o
![]()
facede öyle söylüyorlar sorana bende problem yok ama olan;güç tasarrufu kapatın düzelir diyor. onların yalancısıyım 
Ben GM discowery telefonu alalı bir hafta oldu. Sürekli wifi kopuyor. Çekim kuvveti iyi ama 5dk de bir kopuyor. Bazen wifi yi kapatip açana kadar tekrar bağlanmiyor