Beyler sonunda netim geldi tekrar. Touchwiz, S4 Hava durumu, şeffaf status bar ve s4 iconlarını merak edenler için detaylı anlatayım olayı..
CWM ve ROOT ŞART!
1-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Touchwiz'i indiriyoruz.
2-
Touchwiz 6x4 yaması ve hava durumu widget'ını felan indiriyoruz.
3-
Play Store da ki S4 icon temasını indiriyoruz.
4-
ki konudan Xposed Installer'ı indiriyoruz.
5-
İcon Themer'ı indiriyoruz.
ve son olarak da Gravity Box'un apk dosyasını bulup indirin.
Önce ilk başta indirdiğimiz Touchwiz'i cwm den flaşlıyoruz. (flaşlamadan önce ve sonra cwm den advanced e girip wipe dalvik yapıyoruz).
Sonra cihazı açıyoruz ve anasayfa tuşuna basıyoruz touchwiz'i seçip tekrar cwm ye geliyoruz.
2. indirdiğimiz touchwiz yamasını da aynı şekilde yüklüyoruz ve cwm ile işimiz bitiyor.
Ardından Xposed installer'ı kurup içinden Framework e girip İnstall'a tıklıyoruz.
Sonra indirdiğimiz Icon Themer'ı yükleyip tekrar xposed installer'a geçip modules den Icon Themer'ı seçip telefonu yeniden başlatıyoruz.
Play Store dan indirdiğimiz S4 temasını Icon Themer dan seçip Apply Icon Pack diyoruz ve uygulamasını bekliyoruz. Ardından Soft Reboot seçeneğine tıklayıp yeniden başlamasını bekliyoruz.
Şeffaf status bar için gravity box kurmanız gerek o kişisel ayarlara sahip olduğu için anlatma gereği duyadım.
Not: Linkler OzgurAda adlı arkadaştan alıntıdır arkadaşlar. Anlatımı kendim yaptım.