General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Kullanıcı hatası derler büyük ihtimal ama ücretini alıp değiştirirler

m_kan

m_kan

Üye
beyaz discovery beni de ekle kerim

06kubilay06

06kubilay06

Üye
BEYLER DISCOVERY 16 GB ÇIKMIŞ uzun suredır forumu takıp etmıyorum duyulmadıysa dıe soyleyeyım dedım

tory1tory

tory1tory

Üye
Beyler bu telefonda nova launcher fazla ram harcıyormu ve güzel bir icon paketi verirmisiniz nova launcher için daha almadım ama pazartesi alıcam telefonu

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Beyler bu telefonda nova launcher fazla ram harcıyormu ve güzel bir icon paketi verirmisiniz nova launcher için daha almadım ama pazartesi alıcam telefonu

Nov çok seri kendi luncher ına göre icon pack olarak ta axis minimal ul click ul tersus var benim kullandığım.Birini beğenirsin artık:op:

tory1tory

tory1tory

Üye
Nov çok seri kendi luncher ına göre icon pack olarak ta axis minimal ul click ul tersus var benim kullandığım.Birini beğenirsin artık:op:
Tamam saolasın. Minimal ul fena deil ama herşey kare sanki :D :karisti:Tarayıcı olarak ne önerirsiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Dede
calypso16

calypso16

Üye
Ben aldim 2 gün oldu

0serdar090

0serdar090

Üye
cook harika bir telefon kuzenimde var bende 1 2 aya kadar alacağım

tory1tory

tory1tory

Üye
Resimlerine baktım fena deil . teşekkür ederim
@Dede

• Beğen
the_jolly

the_jolly

Üye
TEKNOLOJI DUNYASI: General Mobile Discovery Cep Telefonu 8 inc ekran, 16 GB hafiza, 5 MP arka, 1,3 MP on kamerali, ince tasarim, 1 GB RAM ve 4.7 inc ekran genislik, 178 derece goruntu acili, 22 saniyede 99 surekli cekim yapabilen, ultra hizli internetle Migros'ta Money Club Kart'la sadece 649 TL

Peocawe

Peocawe

Üye
Olmuş mu :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: _OrdeaL_, slhtnr ve Özkan Ç.
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Olmuş mu :biggrin:

Valla senin temalara deli oluyom:worshippy:Beyler ablamın l820 siyle 1-2 ay takıyılım diyorum discoyu çok aratır mı

Edit:Beyler biliyorum ana konuda bunu yazmam doğru değil ama gereksiz konu açmamak için sizlerden bilgi almak istedim.

Edit2: yeğenler oyun seviyor bende ablama veriyim bende lumiayla takılıyım diyorum.

Son düzenleme:
Peocawe

Peocawe

Üye
Valla senin temalara deli oluyom:worshippy:Beyler ablamın l820 siyle 1-2 ay takıyılım diyorum discoyu çok aratır mı

Edit:Beyler biliyorum ana konuda bunu yazmam doğru değil ama gereksiz konu açmamak için sizlerden bilgi almak istedim.

Edit2: yeğenler oyun seviyor bende ablama veriyim bende lumiayla takılıyım diyorum.
Tesekkur ederim hocam :) performans acisindan aratmaz ama discoveryde ki tadi alamazsin. Ayrica yegenler kucukse cihazi iyi korumali ablaniz :)

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Tesekkur ederim hocam :) performans acisindan aratmaz ama discoveryde ki tadi alamazsin. Ayrica yegenler kucukse cihazi iyi korumali ablaniz :)
Ya zaten gün içinde full forum+ face dilan oyun pek oynayamıyorum.E lumia larında multimedya gücü ortada.Canım çekti bir an:D.He bide yeğenler benden daha iyi gamer nfs mw.dead trigger filan oynuyorlar.

Rıdvan4

Rıdvan4

Üye
arakadaşlar aranızda müzik çalar açık yürürken müzik çaları durup tekrar baslayan var mı bnde böyle bi sorun var çözümü bilen varsa söylesn ltfen

Ccihat67

Ccihat67

Üye
TEKNOLOJI DUNYASI: General Mobile Discovery Cep Telefonu 8 inc ekran, 16 GB hafiza, 5 MP arka, 1,3 MP on kamerali, ince tasarim, 1 GB RAM ve 4.7 inc ekran genislik, 178 derece goruntu acili, 22 saniyede 99 surekli cekim yapabilen, ultra hizli internetle Migros'ta Money Club Kart'la sadece 649 TL

8 inç ekran 5 mp arka 1,3 ön kameraaa ilginnçç :)

Boran20

Boran20

Üye
Telefonu bugün aldım, play store'da uygulama indirmek isterken rpc: s-5 aec-0 hatası veriyor

• Beğen

Üst Alt