General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

attach97

attach97

Üye
storeoid denilen şey gm nin kendi mağazası mı yani telefonda google play store yokmu ? telefonu henuz almadım ondan soruyorum yanlış anlaşılmasın

Peocawe

Peocawe

Üye
TheOldBros

TheOldBros

Üye
storeoid denilen şey gm nin kendi mağazası mı yani telefonda google play store yokmu ? telefonu henuz almadım ondan soruyorum yanlış anlaşılmasın

Evet kendi magazasi icinde flash player radyo
gmail face vs. İse yarar seyler var sik kullanilan uygulamalar google play store da var sorun yok telde

sparrov61

Üye
arkadaslar telden ne google a ne faceye giremiyorum maxicep e giriyor pc den baktim girebiliyorum bi ayar mi yapmam lazim? onceden giriyordum okulun wifiden bugun girdim eve geldim giremiyorum

Peocawe

Peocawe

Üye
Beyler sonunda netim geldi tekrar. Touchwiz, S4 Hava durumu, şeffaf status bar ve s4 iconlarını merak edenler için detaylı anlatayım olayı..

CWM ve ROOT ŞART!

1- Touchwiz'i indiriyoruz.
2- Touchwiz 6x4 yaması ve hava durumu widget'ını felan indiriyoruz.
3- Play Store da ki S4 icon temasını indiriyoruz.
4- ki konudan Xposed Installer'ı indiriyoruz.
5- İcon Themer'ı indiriyoruz.

ve son olarak da Gravity Box'un apk dosyasını bulup indirin.

Önce ilk başta indirdiğimiz Touchwiz'i cwm den flaşlıyoruz. (flaşlamadan önce ve sonra cwm den advanced e girip wipe dalvik yapıyoruz).

Sonra cihazı açıyoruz ve anasayfa tuşuna basıyoruz touchwiz'i seçip tekrar cwm ye geliyoruz.

2. indirdiğimiz touchwiz yamasını da aynı şekilde yüklüyoruz ve cwm ile işimiz bitiyor.

Ardından Xposed installer'ı kurup içinden Framework e girip İnstall'a tıklıyoruz.

Sonra indirdiğimiz Icon Themer'ı yükleyip tekrar xposed installer'a geçip modules den Icon Themer'ı seçip telefonu yeniden başlatıyoruz.

Play Store dan indirdiğimiz S4 temasını Icon Themer dan seçip Apply Icon Pack diyoruz ve uygulamasını bekliyoruz. Ardından Soft Reboot seçeneğine tıklayıp yeniden başlamasını bekliyoruz.

Şeffaf status bar için gravity box kurmanız gerek o kişisel ayarlara sahip olduğu için anlatma gereği duyadım.

Not: Linkler OzgurAda adlı arkadaştan alıntıdır arkadaşlar. Anlatımı kendim yaptım.

• Beğen
Tepkiler: tinasoft, TheOldBros, big.LITTLE ve 3 diğerleri
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Beyler sonunda netim geldi tekrar. Touchwiz, S4 Hava durumu, şeffaf status bar ve s4 iconlarını merak edenler için detaylı anlatayım olayı..

CWM ve ROOT ŞART!

1- Touchwiz'i indiriyoruz.
2- Touchwiz 6x4 yaması ve hava durumu widget'ını felan indiriyoruz.
3- Play Store da ki S4 icon temasını indiriyoruz.
4- ki konudan Xposed Installer'ı indiriyoruz.
5- İcon Themer'ı indiriyoruz.

ve son olarak da Gravity Box'un apk dosyasını bulup indirin.

Önce ilk başta indirdiğimiz Touchwiz'i cwm den flaşlıyoruz. (flaşlamadan önce ve sonra cwm den advanced e girip wipe dalvik yapıyoruz).

Sonra cihazı açıyoruz ve anasayfa tuşuna basıyoruz touchwiz'i seçip tekrar cwm ye geliyoruz.

2. indirdiğimiz touchwiz yamasını da aynı şekilde yüklüyoruz ve cwm ile işimiz bitiyor.

Ardından Xposed installer'ı kurup içinden Framework e girip İnstall'a tıklıyoruz.

Sonra indirdiğimiz Icon Themer'ı yükleyip tekrar xposed installer'a geçip modules den Icon Themer'ı seçip telefonu yeniden başlatıyoruz.

Play Store dan indirdiğimiz S4 temasını Icon Themer dan seçip Apply Icon Pack diyoruz ve uygulamasını bekliyoruz. Ardından Soft Reboot seçeneğine tıklayıp yeniden başlamasını bekliyoruz.

Şeffaf status bar için gravity box kurmanız gerek o kişisel ayarlara sahip olduğu için anlatma gereği duyadım.

Not: Linkler OzgurAda adlı arkadaştan alıntıdır arkadaşlar. Anlatımı kendim yaptım.

İçinde discoya özel bir dosya yok dimi tablette deneyim beğenirsem root atcam yine.

Boran20

Boran20

Üye
arkadaşlar tango ve viber'de rehberimdeki kişiler görünmüyor neden acaba?

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Bunlari istiyorsan mecbursun :ehe

İlla cwm yukliycez daha once hic flashlama islemi yapmamistim cwm kullanmamistim daha once hic android telefonim olmamisti :bangin: ios7 is gorur kasmaya gerek yok :thumbup:

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
İlla cwm yukliycez daha once hic flashlama islemi yapmamistim cwm kullanmamistim daha once hic android telefonim olmamisti :bangin: ios7 is gorur kasmaya gerek yok :thumbup:

Aynen ben biliyorum ama üşeniyorum valla sense 5 de iş görür herhlde:bleh:

calypso16

calypso16

Üye
birşey soracağım avea kullanıyorum vodafone hattım var sınırsız cepnetli,vodafone micro sim kart alsam ne kadara alırım kendi sim kartımı kestirmek istemiyorum çift simkart taksam bir sorun çıkar mı

kaanslmz

kaanslmz

Üye
beyler tema yukleyebilen oldu mu? ben sadece DH'de Orochi'nin yaptigi xperia gordum ondan baska secenegimiz var mi?

• Beğen
Tepkiler: cunun08
TheOldBros

TheOldBros

Üye
Launcher lerle tema yukleyebilirsiniz bende ios yuklu gayet hos eve gelirkende bizim ordaki telefoncuya sordum kilif gelmisti haftalik harcliktan kurus kalmadigi icin alamadim :(

Peocawe

Peocawe

Üye
Launcher lerle tema yukleyebilirsiniz bende ios yuklu gayet hos eve gelirkende bizim ordaki telefoncuya sordum kilif gelmisti haftalik harcliktan kurus kalmadigi icin alamadim :(

Ne kadar kiliflar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
birşey soracağım avea kullanıyorum vodafone hattım var sınırsız cepnetli,vodafone micro sim kart alsam ne kadara alırım kendi sim kartımı kestirmek istemiyorum çift simkart taksam bir sorun çıkar mı
aveada 20 tlye micro sim kart alabiliyorsunuz vodafone da böyledir sanırım. hayır bir sorun olmaz sorun olsa çift sim kart yeri koymazlardı :)

Son düzenleme:

Üst Alt