General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Ya zaten gün içinde fu ll forum+ face dilan oyun pek oynayamıyorum.E lumia larında multimedya gücü ortada.Canım çekti bir an:D.He bide yeğenler benden daha iyi gamer nfs mw.dead trigger filan oynuyorlar.

1-2 saat kullandım filanda sarmadı ya discomu bırakmıcam yaza kadar.

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Boran20
Peocawe

Peocawe

Üye
Ogleden sonra nasil yaptigimi tek tek anlatayim hocam dersanem var sabahlari :)

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Beyler acil yardim 15 dk ka oncesine kadar play store sorunsuzdu suan baglanti hatasi veriyor tekrar dene diyorum gene ayni internet youtube sorunsuz giriliyor sorun ne acaba internetten baktim verileri temizle diyolar temizlersem ayarlarim gitmezmi yardim edin ..
Beyler acil yardim 15 dk ka oncesine kadar play store sorunsuzdu suan baglanti hatasi veriyor tekrar dene diyorum gene ayni internet youtube sorunsuz giriliyor sorun ne acaba internetten baktim verileri temizle diyolar temizlersem ayarlarim gitmezmi yardim edin ..
Ulan freedom iyi hos programsinda seni kullandiktan sonra stop yapmak gerekiyomus internette bi sitede bu yaziyi gordum oldu ;)

Beyler benim tel nasil Cem in s4 kirmasinin yanindan gecebilirmi :D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Bilmem gecebilir mi :ehe

Peocawe

Peocawe

Üye
H

Hocam ikonlari ayarlayamadim yine

hocam icon themer ile yapilcak detayli anlatayim dicem fakat evde net yok dun geceden beri. telefondan da zor oluyor. net gelir gelmez anlatacagim

slhtnr

slhtnr

Üye
hocam icon themer ile yapilcak detayli anlatayim dicem fakat evde net yok dun geceden beri. telefondan da zor oluyor. net gelir gelmez anlatacagim
Tmm hocam cok sağolun gelince bir anlatsaniz cok makbule gecer

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Bilmem gecebilir mi :ehe

Saka bi yana gayet guzel bastan anlatirsan belki ben de yaparim sadeci oldugum icin sadeligi hosuma gitti rom degil dimi bu

attach97

attach97

Üye
bu telefonun radyosu yok galiba ?

Üst Alt