Frama ile sadece root yapıp bırakmak olurmu Recovery felan uğraşmadan benim sorunum eternity warriors 2 deki karakterini titanium backup ile yedeklemek sonrada play Store'dan orjinal eternity warriors 2 yi yükleyip geri titanium backup LA Restore yapıp Online oynama
Evet bende oyle dusundum sen root attinmi tele bide bu framaroot un discovery icin cikan son apk sinin linkini ozeleden atarmisin yanlis birsey yuklemek istemiyorum dabu dediklerini sadece root ile yapabilirsin. recoverye ihtiyacın yok bunlar için.
Evet bende oyle dusundum sen root attinmi tele bide bu framaroot un discovery icin cikan son apk sinin linkini ozeleden atarmisin yanlis birsey yuklemek istemiyorum da
Tesekkurler hocam indirdim artik gt ne zaman yerse kurucam aslinda bayagi bi once amcamin tabletini zroot programiyla rootlamistim ama is kendi malina gelince insan rahat degilBuyrun hocam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tesekkurler hocam indirdim artik gt ne zaman yerse kurucam aslinda bayagi bi once amcamin tabletini zroot programiyla rootlamistim ama is kendi malina gelince insan rahat degil
korkulcak bisey yok gecen hafta bende sizin gibiydim ama cok basit. Programi acin yukaridan supersu yu secip alttaki boromire basin telefonu yeniden baslatin tamamdirYukluyom simdi tamam yuklerken usb hata ayiklamayi acicaz dimi islemden sonra kapaticaz
Tamam deneyip sizi bilgilendirecegimOnlara gerek yok sanirsam hocam. Ben acmamistim yaparken. Zaten usb den kurmadigimiz icin gerek yok ona.
Superuser mi supersumu ??
Tamam yukluyorumSupersu
Haberdar edin![]()
yalniz yuklerken supersu yu secmeme ragmen install superuser and binaries yazdi kafamdan asagiya soguk sular dokuldu sanki yanlis seyi yukledim diye kalpten gidiyodumFramaroot uygulamasini kaldirsam sorun olmaz dimiHehehsorun yok cihaziniz rootlanmiş
![]()
Framaroot uygulamasini kaldirsam sorun olmaz dimi
Tamam cok yardimci oldunuz cok sagolun bu arada isminiz nedir benim emir yas 17Hayir olmaz
Tamam cok yardimci oldunuz cok sagolun bu arada isminiz nedir benim emir yas 17
bildigim konularda yardimci olurum. İsim Cem yas 19.5