General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye

cunun08

Üye
Arkadaşlar acemiliğime sayın. Root atınca ne oluyor. Garantiden çıkıyor mu. Daha ilk android olduğu için hiç bir bilgim yok

Peocawe

Peocawe

Üye
Arkadaşlar acemiliğime sayın. Root atınca ne oluyor. Garantiden çıkıyor mu. Daha ilk android olduğu için hiç bir bilgim yok

Root garanti disi birakir fakat rootu tekrar kaldirabiliyorsun orda problem olmaz. Root kisaca sistem dosyalarina erismene olanak sagliyor. Telefonu kisisellestirmede ve farki seylerde root cok yardimci oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

cunun08

Üye
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Peki tam fabrika çıkışına nasıl döndürebilirim.

samettamer

samettamer

Üye
Hocam bişey sorucam. Ben bugün aldım ve diğer romlarda nasıl çalıştığına bakmak için deneme yaptım. Beğenmedim ve geri orjinale döndüm. Şuan orjinal rom kullanıyorum, güncelleme vardı onu indirdim güncelle dediğimde telefonu yeniden başlatıyor kurulum yaparken recovery moduna giriyor. Burada ;
CWM Automode
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E:failed to verify whole-file signature
E: Signature verification failed
İnsatallion aborted.

Yazıyor. Ne yapmam gerekiyor bu güncellemeyi yapmam için acaba ? hata nedir ?

Buğra

Buğra

Admin
Cwm degil orjinal recovery lazik. Bunun icinde splash ile orjinal roma donmelisiniz.

calypso16

calypso16

Üye
Ben de bugün gmd 16gb aldim

_OrdeaL_

_OrdeaL_

Üye
Benim telin sarj kisminda sorun var garantiye gonderecem ama telde rom var sorun olur mu orj roma doneyim mi ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
cem .5 ne allasen :)

samettamer

samettamer

Üye
Nasıl yaparım o dediğini hocam ?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Resmi sitesinde yok suan ama 700 lira fiyati
Ve kullanilabilir hafiza 11gb sistem 5gb kullaniyor

650 ye cihazı al yanına 16 gb c10 hırsız kartı al daha fazla hafızan olur.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
DH'de 1-2 kişide ekranda beyaz lekelenmeler çıkmış. Burda yaşayan var mı o sorunu :)

samettamer

samettamer

Üye
arkadaşlar spflash ile orjinal roma dönmek istiyorum yalnız konularda verilen linkler gitmiş, ben rom u buldum ancak driver bulamadım. Elinde olan varsa bi zahmet paylaşabilirmi

Üst Alt