General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Facebook sürümünüz güncel mi bende böyle bir durum söz konusu değilde.

Peocawe

Peocawe

Üye
Gravity Box yükledim stock roma

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.

kapadokyalıusta

Üye
arkadaslar nova3 yükledim oyun ıçı kasma yok fakat çok geç açılıyo acaba neden bir bilgisi olan varmı

Peocawe

Peocawe

Üye
müdür bu gravity box tam olarak hangisi :)

Status barı değiştirdim. şeffaflaştı batarya ikonu saat felan değişti. daha bir çok ayar var status bar dışında programda. ama root şart. ^^

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Anladım müdür hayrlısı :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yav biri yardımcı ola da root yapak.d

maktama

maktama

Üye
Yav biri yardımcı ola da root yapak.d

Framaroot 1.6.0 ı indir,kur. Programdan boromir ve superSu yu seç Ve çalıştır. Bu kadar. Forumda anlatımı mevcut, biraz da araştırma yapsak...

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Özkan Ç.
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yapmasına yapıyorum araştırmayı ama işte ilk olunca insan yardım arıyo..

Peocawe

Peocawe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tinasoft

neyhu

Üye
Arkadaşlar yokmu aynı şeyi yaşayıp sorunu düzelten... Facebookta mesajı gönder'e dokundugumda yolladıgım mesajlar bir yukarı aşağı iniyor, kendini yeniliyor.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Arkadaşlar yokmu aynı şeyi yaşayıp sorunu düzelten... Facebookta mesajı gönder'e dokundugumda yolladıgım mesajlar bir yukarı aşağı iniyor, kendini yeniliyor.
Bende normal şuan

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Benim sorum telefonu root yapan varmı yapan varsa hangi root yöntemini tavsiye eder root yapcam ama yemiyor :)

TheOldBros

TheOldBros

Üye
framaroot ile en kolay şekilde yapabilirsin.
Frama ile sadece root yapıp bırakmak olurmu Recovery felan uğraşmadan benim sorunum eternity warriors 2 deki karakterini titanium backup ile yedeklemek sonrada play Store'dan orjinal eternity warriors 2 yi yükleyip geri titanium backup LA Restore yapıp Online oynama

Üst Alt