General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

1.2 GHz değil miydi bu?? WTFAnladığım kadarıyla 16 GB versiyonu 1.3 GHz işlemciye sahip :d

• Beğen
Tepkiler: Mufche, Dede ve Buğra

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye

Otg olmadığından bunları da kullanamıyoruz değil mi?Yoksa alıcaktım bir tane.

m_kan

m_kan

Üye
ya arkadaşlar bişey dicem ben bu telefonu alacaktım da abim aklımı karıştırdı onda optimus g var bana bu markaya güvenilmez dedi onun yerine soy xperia l al dedi ama ben de bunu istiyorum sizce bu telefon iyi mi güvenilir mi kaliteli mi bana en az 2 sene yeter mi

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
ya arkadaşlar bişey dicem ben bu telefonu alacaktım da abim aklımı karıştırdı onda optimus g var bana bu markaya güvenilmez dedi onun yerine soy xperia l al dedi ama ben de bunu istiyorum sizce bu telefon iyi mi güvenilir mi kaliteli mi bana en az 2 sene yeter mi
Xperia l den xok daha iyi bir telefon ben 3 aydir kullaniyorum. Abinizin on yargisi var anlasilan emin olun telefonu aldiktan sonra o da cok sevecek :)

calypso16

calypso16

Üye
Power tusu biraz sallaniyor gibi ekrani acma kapamak icin power tusu kullanmadan bir program ile yapabilirmiyiz acaba

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Power tusu biraz sallaniyor gibi ekrani acma kapamak icin power tusu kullanmadan bir program ile yapabilirmiyiz acaba
Bende de oyle power tusu.
Markette programlar var ekrana dokundugunuzda acilmasi icin yada flip cover kilifiniz varsa kilifi actiginizda oto ekran aciliyor vs bu sekilde cok program var

flamedamage

Üye
Bende de oyle power tusu.
Markette programlar var ekrana dokundugunuzda acilmasi icin yada flip cover kilifiniz varsa kilifi actiginizda oto ekran aciliyor vs bu sekilde cok program var
Flip cover açınca açılqn programı söyler misin?

sparrov61

Üye
Benide yazııın siyah :))

calypso16

calypso16

Üye
Kullandiginiz boyle bir program var mi varsa link verirmisiniz

ölümüne

ölümüne

Üye
smart cover iş görüyor

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Aynen o sallantı baya rahatsız ediyor.Bildiğiniz kullanışlı bir program varsa çok işimize yarar.

osmndmr.32

Üye
S.a arkadasla yorumun sayfasini 1 den 235e kadar okudum ve telefon cok hosuma gitti elimde galaxy ace satip ustune para ekleyip bu fiyata alicam android seven birisiyim intrnt iyi diyorlar oyun perfonsmans super kasma yok diyorlar vidolari inceledm ve telefn mukemmel :) ama olu piksel var diyolar bazilari bir sey olurmu sans mi.. part 3.4.5 de giderilmisdir die duydum almama degermi bu telefonu :) bu arada iyi forumlar hayirli geceler :)

sparrov61

Üye
artık ben piyasada 1. ve 2.parti kaldığına inanmıyorum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bende bugün aldım :)

calypso16

calypso16

Üye
Arkadaslar birde samsunglarda ekranda etkin programlar widget'i vardi,bu telefonda yok yada sürümde home tusuna basarak tek tek mi kaldiracagiz task manager ile

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Arkadaslar birde samsunglarda ekranda etkin programlar widget'i vardi,bu telefonda yok yada sürümde home tusuna basarak tek tek mi kaldiracagiz task manager ile

Dedigini tam anlamadım ama optimize et widgeti mevcut stock romda.Eger sıfırlamadan bahsediyorsan.

Üst Alt