Evet nerede yaziyor bu?
1.2 GHz değil miydi bu?? WTFAnladığım kadarıyla 16 GB versiyonu 1.3 GHz işlemciye sahip :d
Evet nerede yaziyor bu?
Xperia l den xok daha iyi bir telefon ben 3 aydir kullaniyorum. Abinizin on yargisi var anlasilan emin olun telefonu aldiktan sonra o da cok sevecekya arkadaşlar bişey dicem ben bu telefonu alacaktım da abim aklımı karıştırdı onda optimus g var bana bu markaya güvenilmez dedi onun yerine soy xperia l al dedi ama ben de bunu istiyorum sizce bu telefon iyi mi güvenilir mi kaliteli mi bana en az 2 sene yeter mi

Bende de oyle power tusu.Power tusu biraz sallaniyor gibi ekrani acma kapamak icin power tusu kullanmadan bir program ile yapabilirmiyiz acaba
Flip cover açınca açılqn programı söyler misin?Bende de oyle power tusu.
Markette programlar var ekrana dokundugunuzda acilmasi icin yada flip cover kilifiniz varsa kilifi actiginizda oto ekran aciliyor vs bu sekilde cok program var
ama olu piksel var diyolar bazilari bir sey olurmu sans mi.. part 3.4.5 de giderilmisdir die duydum almama degermi bu telefonu
bu arada iyi forumlar hayirli geceler 
Dostum sagol yukledim tamamdir aradigim program buydu istesmart cover iş görüyor
Arkadaslar birde samsunglarda ekranda etkin programlar widget'i vardi,bu telefonda yok yada sürümde home tusuna basarak tek tek mi kaldiracagiz task manager ile