kimse novadan bahsetmiyor ya nova çalışmıyormu yoksa
Yoktu zaten yeni oluştu
Az önce yok dedin ama.
İnternette videosu var 0 kasma ile calisiyor nova 3
Yoktu zaten yeni oluştu
Yeni oluşmasi neredeyse imkansiz. Aldiginizda fark etmemissinizdir. Cunku ölu pixel fabrika cikisli gelir sonradan olusmaz.
Yere düşsede mi oluşmaz?
Cunku ölu pixel fabrika cikisli gelir sonradan olusmaz.

1.9 muhtesem olmusBeyler yeni romlari denedinizmi ?
Ben indirdim tum romlari ama beklicem simdilik 1.0 i kullanicam durmadan rom çikiyor hangisini yukleyecegimi sasirdim 1-2 gune yeni rom cikmazsa yuklerim 1.9 u :d
vazgeçtim ben beklemicem irek yuklicem :d
1.9 muhtesem olmus
vazgeçtim ben beklemicem irek yuklicem :d
yayinlandigi sitede versiyon yukseltince veri kaybolmuyor demiste genede bir soruyum ben bu romu yukleyince oyunlar felan silinmeyecek dimi
hill climb racing oynuyorum baya bi para biriktirdim ilerledim simdi versiyon yukseltince gidermi ?
Orjinalden gamerzye gecmeden once hafiza kartina atmistim ama genede silinmisti simdi gene hafiza kartinda ama silinirmi bu sefer onu merak ediyorum
eyvallah deneyelım bakalım hadı hayırlısı
Eger gamerzromu yukluyse ve 1.9 yukleyeceksen silinmiyor talimatlari uygula sadece
eğer beklersen ıntte telpanın sıtesıne gelcek suan stok bıttı ama genede şu telefonculara bak yakınındakıarkadaşlar bu teli nerden buluruz ankaradayım
Gamerzrom v1.9 kurdum bende arayüz çok güzel çakma s4 gibihafıza kartına da bir format çakıyorum temiz stabil olsun diye
işim bitince ekran görüntülerini atarım