General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

LeYFeaR

Üye
alfalt da kasmaz novada... son zamanlarda telleri kasan en.iyi oyunlardan.biri real racing 3 kasmiyos onlar hic kasmaz hele alphalt hic kasmaz...

DalvikCache

DalvikCache

Üye
kimse novadan bahsetmiyor ya nova çalışmıyormu yoksa

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
seri üretime geçmedilermi daha

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Gta vice city de sifir kasma var + ayarda biraz fps düşüyo ama oynaniyor yani bi sorun yok

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Beyler yeni romlari denedinizmi ?
Ben indirdim tum romlari ama beklicem simdilik 1.0 i kullanicam durmadan rom çikiyor hangisini yukleyecegimi sasirdim 1-2 gune yeni rom cikmazsa yuklerim 1.9 u :d

Buğra

Buğra

Admin
Beyler yeni romlari denedinizmi ?
Ben indirdim tum romlari ama beklicem simdilik 1.0 i kullanicam durmadan rom çikiyor hangisini yukleyecegimi sasirdim 1-2 gune yeni rom cikmazsa yuklerim 1.9 u :d
1.9 muhtesem olmus

06kubilay06

06kubilay06

Üye

1.9 muhtesem olmus
vazgeçtim ben beklemicem irek yuklicem :d
yayinlandigi sitede versiyon yukseltince veri kaybolmuyor demiste genede bir soruyum ben bu romu yukleyince oyunlar felan silinmeyecek dimi
hill climb racing oynuyorum baya bi para biriktirdim ilerledim simdi versiyon yukseltince gidermi ?
Orjinalden gamerzye gecmeden once hafiza kartina atmistim ama genede silinmisti simdi gene hafiza kartinda ama silinirmi bu sefer onu merak ediyorum

Buğra

Buğra

Admin
vazgeçtim ben beklemicem irek yuklicem :d
yayinlandigi sitede versiyon yukseltince veri kaybolmuyor demiste genede bir soruyum ben bu romu yukleyince oyunlar felan silinmeyecek dimi
hill climb racing oynuyorum baya bi para biriktirdim ilerledim simdi versiyon yukseltince gidermi ?
Orjinalden gamerzye gecmeden once hafiza kartina atmistim ama genede silinmisti simdi gene hafiza kartinda ama silinirmi bu sefer onu merak ediyorum

Eger gamerzromu yukluyse ve 1.9 yukleyeceksen silinmiyor talimatlari uygula sadece

kapadokyalıusta

Üye
arkadaşlar bu teli nerden buluruz ankaradayım

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar bu teli nerden buluruz ankaradayım
eğer beklersen ıntte telpanın sıtesıne gelcek suan stok bıttı ama genede şu telefonculara bak yakınındakı

OPC

OPC

Üye
Gamerzrom v1.9 kurdum bende arayüz çok güzel çakma s4 gibi :P: hafıza kartına da bir format çakıyorum temiz stabil olsun diye :) işim bitince ekran görüntülerini atarım

• Beğen
Tepkiler: Dede
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Gamerzrom v1.9 kurdum bende arayüz çok güzel çakma s4 gibi :P: hafıza kartına da bir format çakıyorum temiz stabil olsun diye :) işim bitince ekran görüntülerini atarım

mümkünse cihazda nova 3 oynayıp videosunu atabilirmisiniz

Üst Alt