General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye

Evet kurulu ram kullanimi dusurulmus bostaki ram 650mb civarinda ama bugun yada yarin baska rom daha geliyor ayRlar menusu vs degismis normal android ayar menusu seklindeolacak vs cok fazla ozellik olacakmis. Ben suan mobilim tam yazamadim

kardeşim şu gamerzrom 1.9 linkini atabilcenmi bakayım nasılmış

KayraBey

KayraBey

Üye

Evet kurulu ram kullanimi dusurulmus bostaki ram 650mb civarinda ama bugun yada yarin baska rom daha geliyor ayRlar menusu vs degismis normal android ayar menusu seklindeolacak vs cok fazla ozellik olacakmis. Ben suan mobilim tam yazamadim

Kendime aldığım zaman yüklerim artık.

achambo

achambo

Üye
abi romlar güzel olmuş alasım geldi var ya:ehe ah okul ah

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Sizce hangi romu kuruyum ?

salih1478

Üye
beyler 2 ölü pikselden dolayı telefonu garantiye verdim bana değişim olması için en az 3 ölü piksel olması gerektgiini söylediler 1 e indirilmemiş miydi bu mahkeme kararıyla tam 2 defa gittim teknik servis görememiş ölü pikseli artık neresiyle baktıysa orada danışmadakiler bile gördü lanet firma
soruma cevap verecek bi allahın kulu yok mu

Lohengram

Lohengram

Üye
Ben ya Note II yada bunu alcam :D

Buğra

Buğra

Admin
arkadaşlar bence 2 ölü pixel için garantiyle uğraşmaya değmez çünkü cihazın yenisini isteseniz size stok kalmadı diyecekler ve en az 2 hafta bekletecekler. bende de var ölü pixel ama rahatsız etmıyor sadece gece belli oluyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
avcitalip

avcitalip

Üye

hadi s3 ile fiyat yönünden kapışıyor ama note 2 olmaz git note 2 al :D

aynen aynen note 2 ile kapışamaz birde dün s4 mini gördüm samsung'un en ağır duran telefonu diyebilirim sanki küçük olması onu daha kaliteliymiş gibi göstermiş :ehe

• Beğen
Yunkaai

Yunkaai

Üye
arkadaşlar bence 2 ölü pixel için garantiyle uğraşmaya değmez çünkü cihazın yenisini isteseniz size stok kalmadı diyecekler ve en az 2 hafta bekletecekler. bende de var ölü pixel ama rahatsız etmıyor sadece gece belli oluyor

Ölü pixeli nasıl anlayabiliriz ? Bende bakınca göremiyorum.

OPC

OPC

Üye
Dead pixel test programını yükleyin marketten

• Beğen
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ekranı siyah yapınca 6 tane saydım.Acaba ekran koruyucundan anlasılmıyor olabilirmi?

KayraBey

KayraBey

Üye
Yunkaai

Yunkaai

Üye

Şimdiye kadar fark etmedin mi?
6 tane çokmuş servise götür değişim iste

Abi ölü pixelmin ondanda emin değilim.Uygulamayı indirince paronaya bağladım.Yoksa normal zamanda gözüme batan yok.

LeYFeaR

Üye

buyrun beyler kilif isteyenler icin... ben daha alamadim siparis verdim ereyondan bekliyirum...

• Beğen

Üst Alt