General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
mümkünse cihazda nova 3 oynayıp videosunu atabilirmisiniz

taktınız be arkadaş nova nova nova... oynatmadığı oyun yok diyorlar ne daha istiyorsunuz? 3 5 gün içinde bitecek bir oyun için mi alıyorsunuz telefonu anlamadım gitti

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

KayraBey

KayraBey

Üye
Gamerzrom v1.9 kurdum bende arayüz çok güzel çakma s4 gibi :P: hafıza kartına da bir format çakıyorum temiz stabil olsun diye :) işim bitince ekran görüntülerini atarım

Hemen at bekliyorum :eller:

kapadokyalıusta

Üye
DalvikCache

DalvikCache

Üye

taktınız be arkadaş nova nova nova... oynatmadığı oyun yok diyorlar ne daha istiyorsunuz? 3 5 gün içinde bitecek bir oyun için mi alıyorsunuz telefonu anlamadım gitti

kanıt istiyorum

DalvikCache

DalvikCache

Üye
çok aradım yok real racing var most wanted var gta vc birde mc 4 var 4 tane oyunu incelemişler mw hafif bir oyun zaten

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye

Bak ben oynuyorum şuan nova 3'ü ama 250 liralık tabletimde de oynuyorum bu yüzden bu kadar büyütme o oyunu gözünde.Yada en mantıklısı alma bu telefonu git s4 filan al da aklında soru işareti olmasın

Edit:Zamanım olsa video da atcaktım.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bak ben oynuyorum şuan nova 3'ü ama 250 liralık tabletimde de oynuyorum bu yüzden bu kadar büyütme o oyunu gözünde.Yada en mantıklısı alma bu telefonu git s4 filan al da aklında soru işareti olmasın

Edit:Zamanım olsa video da atcaktım.

bulabilirsem bende bu telefonu alıcam s4 alacak param yok nova 3 ün çalıştığından emin olmak istedim sadece çünkü hiç gameplay videosu yok

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
bulabilirsem bende bu telefonu alıcam s4 alacak param yok nova 3 ün çalıştığından emin olmak istedim sadece çünkü hiç gameplay videosu yok

Nova 3 çalışmaz ise bu telefonu almayacak mısın peki?

• Beğen
Tepkiler: achambo

salih1478

Üye
beyler 2 ölü pikselden dolayı telefonu garantiye verdim bana değişim olması için en az 3 ölü piksel olması gerektgiini söylediler 1 e indirilmemiş miydi bu mahkeme kararıyla tam 2 defa gittim teknik servis görememiş ölü pikseli artık neresiyle baktıysa orada danışmadakiler bile gördü lanet firma

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Beyler kamera odaklanırken kameranın olduğu yerden tıkırtı geliyor.Normalmi ?

Buğra

Buğra

Admin

Buğra sende 1.9 tamam kurdun mu

Evet kurulu ram kullanimi dusurulmus bostaki ram 650mb civarinda ama bugun yada yarin baska rom daha geliyor ayRlar menusu vs degismis normal android ayar menusu seklindeolacak vs cok fazla ozellik olacakmis. Ben suan mobilim tam yazamadim

• Beğen

Üst Alt