KayraBey
Üye
mümkünse cihazda nova 3 oynayıp videosunu atabilirmisiniz
taktınız be arkadaş nova nova nova... oynatmadığı oyun yok diyorlar ne daha istiyorsunuz? 3 5 gün içinde bitecek bir oyun için mi alıyorsunuz telefonu anlamadım gitti
mümkünse cihazda nova 3 oynayıp videosunu atabilirmisiniz
Gamerzrom v1.9 kurdum bende arayüz çok güzel çakma s4 gibihafıza kartına da bir format çakıyorum temiz stabil olsun diye
işim bitince ekran görüntülerini atarım

eğer beklersen ıntte telpanın sıtesıne gelcek suan stok bıttı ama genede şu telefonculara bak yakınındakı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hemen at bekliyorum![]()

taktınız be arkadaş nova nova nova... oynatmadığı oyun yok diyorlar ne daha istiyorsunuz? 3 5 gün içinde bitecek bir oyun için mi alıyorsunuz telefonu anlamadım gitti
kanıt istiyorum
Geldi geldi taze taze
kanıt istiyorum
2. Resimde tema diye simge var. O orijinaldeki gibi tema değiştiriyor mu

çok aradım yok real racing var most wanted var gta vc birde mc 4 var 4 tane oyunu incelemişler mw hafif bir oyun zaten
Bak ben oynuyorum şuan nova 3'ü ama 250 liralık tabletimde de oynuyorum bu yüzden bu kadar büyütme o oyunu gözünde.Yada en mantıklısı alma bu telefonu git s4 filan al da aklında soru işareti olmasın
Edit:Zamanım olsa video da atcaktım.
bulabilirsem bende bu telefonu alıcam s4 alacak param yok nova 3 ün çalıştığından emin olmak istedim sadece çünkü hiç gameplay videosu yok
Nova 3 çalışmaz ise bu telefonu almayacak mısın peki?
tamam sen kazandın
Beyler kamera odaklanırken kameranın olduğu yerden tıkırtı geliyor.Normalmi ?
Evet normal
Buğra sende 1.9 tamam kurdun mu