KayraBey
Üye
ahmet abi göndermeden önce her iki cihazdada bir biriyle eşleştirme yap o zaman sorun kalmıyor bende çok oluyordu turkcell t10'da
bu arada 10 temmuza kadar alacağım bende mavisinden
eslesti zaten haci
ahmet abi göndermeden önce her iki cihazdada bir biriyle eşleştirme yap o zaman sorun kalmıyor bende çok oluyordu turkcell t10'da
bu arada 10 temmuza kadar alacağım bende mavisinden
eslesti zaten haci
böyle bir sorun kimse yaşamadı şimdiye kadar
eslesti zaten haci

Ahmet abi eşleştiği haldemi atmadı ?

böyle bir sorun kimse yaşamadı şimdiye kadar![]()
Aynen kardeşim.Zaten Android'te eşleşme olmadan dosya gönderilimiyor yanlış mı biliyorum? Yani o telefonu milletin içinde çıkarıp abi şu şu şu şu özellikerli var şöyle telefon böyle telefon deyip ama bluetooth sorunlu dosya alışverişi yapılmıyor demek iğrenç olur.Ya da özellikleri millete anlatırken biri at bakim şu resmi bana dese yandık
- - - Eklendi - - -
Belki denemedi.Hiç telefon incelemelerinde bluetooth ile dosya gönderip alanı gördün mü usta? Varsa paylaş bakalım böyle bir sorun var mı yok mu...
ben yarın sipariş verıcem salı gunude elımde olur o zaman ıstedıgınızı sorabılırısnız
bu forumdaki telefonu kullananlar bir deneyebilir mi acaba?
Aynen kardeşim.Zaten Android'te eşleşme olmadan dosya gönderilimiyor yanlış mı biliyorum? Yani o telefonu milletin içinde çıkarıp abi şu şu şu şu özellikerli var şöyle telefon böyle telefon deyip ama bluetooth sorunlu dosya alışverişi yapılmıyor demek iğrenç olur.Ya da özellikleri millete anlatırken biri at bakim şu resmi bana dese yandık
- - - Eklendi - - -
Belki denemedi.Hiç telefon incelemelerinde bluetooth ile dosya gönderip alanı gördün mü usta? Varsa paylaş bakalım böyle bir sorun var mı yok mu...
Ahmet abi ben eşleştirme yapmadanda yolluyorum ama bilemiyorum. Bence bu ayni apple gibi ihtimal dahada yükseldi bu aciklamadan sonra. Eyer böyleyse bence çok büyük bir hata. Millet diycek foto at veya muzik aa yok knk atamam kb bluetooth baska telefonlara atmiyor. Millet dalga gecer valla.
Hiç telefonu görmeme ya da göndermeme gibi bir durum da değil.Dosya gidiyo gidiyo %10-20-30-40-50 derken duruyor.Bekle bekle hareket yok.İptal ettim yeniden göndermek istedim yine aynı.Gönderme yarım kalıyor.
ya abi ne sacma is ciddi sekilde boyleyse bluetooth koyma daha iyi millet illa karşısındakinden birsey almasi icin o teldenmi alicak
Bu acaba kronik bir sorunmu yaya abi ne sacma is ciddi sekilde boyleyse bluetooth koyma daha iyi millet illa karşısındakinden birsey almasi icin o teldenmi alicak
Bu acaba kronik bir sorunmu yaya abi ne sacma is ciddi sekilde boyleyse bluetooth koyma daha iyi millet illa karşısındakinden birsey almasi icin o teldenmi alicak
Aynı sorun benim çin malı Ainol Novo ' da var.Oda göndermeye gönderiyor ama almaya almıyor.Küçük dosyaları (300-500kb) alıyor ama dosya boyutu büyüdüğü zaman hemen sorun çıkarıyor.Belki benim baktığım telefon sorunlu bilemeyiz.Şu an bu telefonu kullanan arkadaşlar var.Denemeleri yapıp bilgilendirirlerse iyi olur.
Aynı sorun benim çin malı Ainol Novo ' da var.Oda göndermeye gönderiyor ama almaya almıyor.Küçük dosyaları (300-500kb) alıyor ama dosya boyutu büyüdüğü zaman hemen sorun çıkarıyor.Belki benim baktığım telefon sorunlu bilemeyiz.Şu an bu telefonu kullanan arkadaşlar var.Denemeleri yapıp bilgilendirirlerse iyi olur.
Atrix'den, Galaxy S gönderirken bende de aynı sorun var ama Galaxy Wonder gönderirken sorun oluşmuyor. Cihaz seçiyor olabilir ya da uyumsuzluk.
Oda olabilir daha belli degil bir kisi daha kullansa anliycazda
Cihazı alacaklara tek önerim sabırlı olup hakkında kesin yorumlar gelmeden almamaları.