General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar ben birşey söylemek istiyorum. Bende almak istiyorum bu cihazı ama 2 tane sorum olacak. Birincisi telefonla karşılıklı konuşmada ahize sesi nasıl? Bir diğeri ise de üründe DTS sound kullanılıyor ben C6-01'imde hep dolby kullandım. Dts hiç kullanmadım yani bu DTS nasıl birşey pişman olur muyum ayrıca kulaklıkla çok müzik dinlerim ses kalitesi iyi mı? Mobil olduğum için araştırma yaparken biraz zorlanıyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler :tebessüm:
ben daha kullanamadım ama incelemelerde ahize sesinin yeterli olduğunu ve dts nin pişman etmiceni söylüyorlar

LimePie

LimePie

Üye
hadi bakalım hayırlısı tek kötü yanı 1080p de 3gp olarak kaydediyormuş.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
arkadaşlar ben birşey söylemek istiyorum. Bende almak istiyorum bu cihazı ama 2 tane sorum olacak. Birincisi telefonla karşılıklı konuşmada ahize sesi nasıl? Bir diğeri ise de üründe DTS sound kullanılıyor ben C6-01'imde hep dolby kullandım. Dts hiç kullanmadım yani bu DTS nasıl birşey pişman olur muyum ayrıca kulaklıkla çok müzik dinlerim ses kalitesi iyi mı? Mobil olduğum için araştırma yaparken biraz zorlanıyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler :tebessüm:

Ahize sesi iyi değil daha yüksek olabilirdi

LimePie

LimePie

Üye
resim koyabilirmisin bir kaç tane telefondan.

• Beğen
Tepkiler: osmndmr.32
Türe

Türe

Üye
Noisy oranı yüksek diyorlar bir at istersen de bakalım

foreverthe

foreverthe

Üye
Fotoğraf koyarsanız iyi olur, bende merak ettim :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Beyler fotoğrafları çektim yarın atarım

Lohengram

Lohengram

Üye
Ben bu konuyu en son bıraktığımda 5-10 sayfamı neydi :islik

KayraBey

KayraBey

Üye
Alsam mı almasam mı ya kararsız kaldım

Invoke

Invoke

Üye
Abi bence, biraz daha bekle, kullananların yorumları çıksın iyice ortaya...

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Bi abilik yaparsın o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Invoke

Invoke

Üye
S4'ün kamerası çok iyi değil abi, yani diğerleri gibi, üstün değil demek istiyorum* Honami çıkacakmış yakında 20mp diyorlar (belli olmaz daha düşük de olabilir de) lensi purwieve yakın olacak diyorlar...
Şuan en iyi lumialar o zaman =)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Türe

Türe

Üye
S4'ün kamerası çok iyi değil abi, yani diğerleri gibi, üstün değil demek istiyorum* Honami çıkacakmış yakında 20mp diyorlar (belli olmaz daha düşük de olabilir de) lensi purwieve yakın olacak diyorlar...

S4 ' ün kamerası çok iyi değil mi ? Hacı nabıyon sen ya :ah

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Dede
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

S4 telefon arkdaşım DSLR değilki :) mobil bazda gayet iyi çekiyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Dede

Üst Alt