General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

personable

personable

Üye
Kardeşime beyaz Discovery aldık 15 dk önce peynir ekmek gibi satılıyor zor bulduk kurcalıcam bakalım

• Beğen
Tepkiler: SHS, n000k ve Buğra
n000k

n000k

Üye
Kardeşime beyaz Discovery aldık 15 dk önce peynir ekmek gibi satılıyor zor bulduk kurcalıcam bakalım
Kesinlikle kapış kapış giden bir telefon. Hayırlısı olsun. Kurcala Kurcala :D emin ol seninde canın çekicek :cool::D

personable

personable

Üye
Kesinlikle kapış kapış giden bir telefon. Hayırlısı olsun. Kurcala Kurcala :D emin ol seninde canın çekicek :cool::D

Teşekkkürler nereye sorduysak kalmadı diyorlar en sonunda bulduk ve aldık benim S3 var ama şimdiden çeker gibi sanki :))

Son düzenleme:
n000k

n000k

Üye
Teşekkkürler nereye sorduysak kalmadı diyorlar en sonunda bulduk ve aldık benim S3 var ama çapımda şimdiden çeker gibi sanki :))
AA o zaman tamam. S3 gibi zaten. Yanılır samsungun albenisi yok ama discovery nin kendince albenisi var. En önemlisi fiyatı ;)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Avurucu123

Avurucu123

Üye
Kardeşim bende varım eklermisin?

Avurucu123

Avurucu123

Üye
Hocam discoverilerimiz ne zmn güncelleme alcak haberin,bilginiz var mi?

personable

personable

Üye
AA o zaman tamam. S3 gibi zaten. Yanılır samsungun albenisi yok ama discovery nin kendince albenisi var. En önemlisi fiyatı ;)

Cihazı inceledim kurcaladım kullanılmaya değer bir cihaz olduğuna dair hemfikirim artık.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Cihazı inceledim kurcaladım kullanılmaya değer bir cihaz olduğuna dair hemfikirim artık.
Bu fiyata bu kadar performanslı başka android tel varmı? :) yok dostum o yüzden gmd ilaç gibi geldi. Görünüşüde fena değil ;)

SHS

SHS

Üye
Framaroot la 1 dk bile sürmedi root işi :D

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
:D Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: SHS

sert_seri

Üye
Root yapınca bilgi ve ayarların silinmeyeceği bir yol yöntem var mı ?

maktama

maktama

Üye
Root yapınca bilgi ve ayarların silinmeyeceği bir yol yöntem var mı ?

Hangi root yöntemiyle "bilgi ve ayarlar" siliniyor ki? :) neyse, siz framaroot kullanın. Neredeyse anında root yapar ve sorunsuzdur.

calypso16

calypso16

Üye
s health diye bir uygulama varmış galaxy s4 için çıkmış nedir bu program
ne işe yaradığını öğrendim de işe yarar birşey mi?

Son düzenleme:
SHS

SHS

Üye
1 hafta oldu telefonu alalı klavye, tarayıcı ve başlatıcı önerilerinizi alalım :)

Üst Alt