SHS
Üye
Arkadaşlar kendi portladığım ve geliştirdiğim rom sonunda yayınladım buyrun deneyin yorumlarınızı bekliyorum
GM Discovery - [Port][4.2.2] GlassROM v1 [Tavsiye Edilir] - MaxiCep
Belki ilerde

Arkadaşlar kendi portladığım ve geliştirdiğim rom sonunda yayınladım buyrun deneyin yorumlarınızı bekliyorum
GM Discovery - [Port][4.2.2] GlassROM v1 [Tavsiye Edilir] - MaxiCep

Hayirli olsunKardeşime beyaz Discovery aldık 15 dk önce peynir ekmek gibi satılıyor zor bulduk kurcalıcam bakalım

Kesinlikle kapış kapış giden bir telefon. Hayırlısı olsun. Kurcala KurcalaKardeşime beyaz Discovery aldık 15 dk önce peynir ekmek gibi satılıyor zor bulduk kurcalıcam bakalım
emin ol seninde canın çekicek
:
Kesinlikle kapış kapış giden bir telefon. Hayırlısı olsun. Kurcala Kurcalaemin ol seninde canın çekicek
:
![]()
)AA o zaman tamam. S3 gibi zaten. Yanılır samsungun albenisi yok ama discovery nin kendince albenisi var. En önemlisi fiyatıTeşekkkürler nereye sorduysak kalmadı diyorlar en sonunda bulduk ve aldık benim S3 var ama çapımda şimdiden çeker gibi sanki)
AA o zaman tamam. S3 gibi zaten. Yanılır samsungun albenisi yok ama discovery nin kendince albenisi var. En önemlisi fiyatı![]()
Bu fiyata bu kadar performanslı başka android tel varmı?Cihazı inceledim kurcaladım kullanılmaya değer bir cihaz olduğuna dair hemfikirim artık.
yok dostum o yüzden gmd ilaç gibi geldi. Görünüşüde fena değil 
Root yapınca bilgi ve ayarların silinmeyeceği bir yol yöntem var mı ?
neyse, siz framaroot kullanın. Neredeyse anında root yapar ve sorunsuzdur.Google klavye-chrome-nova launcher1 hafta oldu telefonu alalı klavye, tarayıcı ve başlatıcı önerilerinizi alalım![]()