Bende bi sorun var sanirim. Sarjim %20 iken kullanirken birdrn %15e düşüyo. Bi de bazen pili doldurup sarjdan cikarinca bi dk gecmeden %99a düşüyo. Bunun disinda sarj tuketiminde anormal bisey yok. Bu bir sıkıntı mıdır yoksa herkeste olan normal bisey midir?
Slm arkadaşlar bende general mobil discovery 16 gb kullaıcısıyım telefonumun rengi mavi. Çok ama çok memnununum aslında
Ama benim isteidğim bu telefonda java çalıştırmak . GAMYUN.net bağımlısıyım desem yeridir cep sohbet indiriyorum ama jar dosyası olduğu için açamıyorum . bu telefonda java çalıştırmak mümkünmü . mümkün ise yolu programı nelerdir yardımcı olursanız ok ama çok sevinirim.
Slm arkadaşlar bende general mobil discovery 16 gb kullaıcısıyım telefonumun rengi mavi. Çok ama çok memnununum aslında
Ama benim isteidğim bu telefonda java çalıştırmak . GAMYUN.net bağımlısıyım desem yeridir cep sohbet indiriyorum ama jar dosyası olduğu için açamıyorum . bu telefonda java çalıştırmak mümkünmü . mümkün ise yolu programı nelerdir yardımcı olursanız ok ama çok sevinirim.
bataryam kötü diyenlere ben anlam veremiyorum
aynı bataryayı bende kullanıyorum gün içinde sürekli H+ internet aktif. 7 saat dışardayım. evdede wifi aktif.
yinede şarjım 30 saatten fazla gidiyor.
ayrıca batarya programı vs hiç birinin faydası olmaz aksine şarjı bitirir.
sadece greenify yükleyin olsun bitsin.
bataryam kötü diyenlere ben anlam veremiyorum
aynı bataryayı bende kullanıyorum gün içinde sürekli H+ internet aktif. 7 saat dışardayım. evdede wifi aktif.
yinede şarjım 30 saatten fazla gidiyor.
ayrıca batarya programı vs hiç birinin faydası olmaz aksine şarjı bitirir.
sadece greenify yükleyin olsun bitsin.