General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Benide ekleyin 16 GB siyah

zorrah

Üye
Arkadaşlar benim telefonda bi sorun var herhangi bi programdan cikarken telefon donuyor ekran kararıyor sizce neden böyle oluyor

EsRa_74

Üye
Guncellemeden sonra müzik calari actigimda telefonda bulunan abuk subuk zil sesleri de müzik listeme girmeye başladı sadece müziklerinin olduğu dosyayi seçerek dinleye biliyorum sadece. Ama her seferinde o birsuru dosyanin icinden müzik dosyami bulmakla ugrasiyorum bu da insani sinir ediyor. Diğer o abuk subuk zil seslerini silmistim tek tek düzelmişti telefon acilip kapaninca tekrar ayni sorun. Bu sorunu yasayan baskalari da var mi ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Guncellemeden sonra müzik calari actigimda telefonda bulunan abuk subuk zil sesleri de müzik listeme girmeye başladı sadece müziklerinin olduğu dosyayi seçerek dinleye biliyorum sadece. Ama her seferinde o birsuru dosyanin icinden müzik dosyami bulmakla ugrasiyorum bu da insani sinir ediyor. Diğer o abuk subuk zil seslerini silmistim tek tek düzelmişti telefon acilip kapaninca tekrar ayni sorun. Bu sorunu yasayan baskalari da var mi ?

3. Part bir müzik player kurun PlayerPro bu anlamda işinizi görecektir.

Müzik Player de uzantı ayarları varsa oradan sadece mp3 seçin yanlış bilmiyorsam zil seslerinin uzantisi farkli OGG gibi bir şeydi.

breksan67

breksan67

Üye
Benide ekle listeye 16 GB siyah

zorrah

Üye
Arkadaşlar benim telefonda bi sorun var herhangi bi programdan cikarken telefon donuyor ekran kararıyor sizce neden böyle oluyor

zorrah

Üye
Benim 16 GB telefonum var en fazla kaç GB lik hafıza karti takabilirim

zorrah

Üye
Cevap verecek yok mu

calypso16

calypso16

Üye
32gb diye biliyorum

zorrah

Üye
Telefonum 16 GB ama 32 GB lik hafıza kartini kabul edermi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
64 gb kullanan var ama sen 32gb al. Bende 32 kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Dede
dulger1

dulger1

Üye
Telefonu araştırsaydınız orada belirtiyor en fazla kaç Gb desteklediğini

dulger1

dulger1

Üye
64 Gb takılırsa telefon stabil çalışmıyabilir sorun çıkartır

caglar b

caglar b

Üye
3. Part bir müzik player kurun PlayerPro bu anlamda işinizi görecektir.

Müzik Player de uzantı ayarları varsa oradan sadece mp3 seçin yanlış bilmiyorsam zil seslerinin uzantisi farkli OGG gibi bir şeydi.
3. Parti uygulamalarda dts ayarlarını yapamıyorum illa kendi müzik çalarını açıp ayarı yaptıktan sonra 3.parti uygulamaya dönmem gerekiyor :(

dulger1

dulger1

Üye
Tercih sizin deneyip test edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: caglar b
Po1ntshot

Po1ntshot

Üye
Nasıl bağladınız tv ye ? ben yapamadım lg ye

Ben kablosuz olarak bağladım öncelikle LG smart tv nin varsa Settings düğmesine basınız kumandadan daha sonra gelen menüde internet simgesi göreceksiniz miracast intel widi seçeneğini açın ve muhtemelen kapalı konumda açık konuma getirin ve çıkın daha sonra telefonun ayarlar kısmında ekran menüsüne girin ve kablosuz ekran seçeneğini açın modelinize bağlanın tv bir kereye mahsus onay isticek artık ekran tv de

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve Neagf

Üst Alt