General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben GM discowery telefonu alalı bir hafta oldu. Sürekli wifi kopuyor. Çekim kuvveti iyi ama 5dk de bir kopuyor. Bazen wifi yi kapatip açana kadar tekrar bağlanmiyor
Wifi ayarlarına girip uyku modunu devre dışı bırakın.

• Beğen
Tepkiler: maktama

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
diyom ya telefon rahatladı :D nemus süper bişe

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
valla benimki böylede rahat orijinalini seviyorum ben :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Gülmeyin beyler benim Discovery'm yok nerden bileyim launcherını :)

sparrov61

Üye
nemus deniyeceğim kardeş saol :tşk:

deforze

deforze

Üye
beyler telefonu servise verdim değişim için :( telefonu aldım nota girdim ekran beyaz iken bir baktım ekranın iç kısmında yaklaşık 3cm lik ince kırmızı bir çizgi çıktı bayramdan önce almıştım vatan computerdan aldığım gün 1 saat sonra geri götürdüm bayramdan sonra gelin servise götürecez servis derse değişim yapılacak dediler.umarım servis ayıplı ürün olarak kabul eder.yoksa tüketici hakları mahkemesi cart curt.benim anlamadığım ürün ayıplı vatan bilgisayardaki adamda gördü mağazada değişim hakkı neden yok onu anlamadım birde aldıktan 1 saat sonra getirmiştim.2 yıl önce media markttan laptop almıştım 2 hafta sonra mağazaya götürdüm ekran kartında sorun var diye adamlar dire müşteri memnuniyeti için mağazada değişim yaptılar.vatan computer i beğenmedim bu konuda.

Buğra

Buğra

Admin
Launcher olarak 360 launcher tavsiye ederim 30mb ram tuketir ve gorselide fena degildir

Lambritsche

Lambritsche

Üye
arkadaşlar 3 gün önce aldım telefonu evin bazı odalarında bir süre sonra kimlik doğrulama sorunu diyip wifiye bağlanmıyor, ve durduk yere bağlantı kopuyor sebebi nedir yardımcı olurmusunuz?

flunight

Üye
arkadslar launcher yuklemek icin root gereklimi.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Üst Alt