KayraBey
Üye
Wifi ayarlarına girip uyku modunu devre dışı bırakın.Ben GM discowery telefonu alalı bir hafta oldu. Sürekli wifi kopuyor. Çekim kuvveti iyi ama 5dk de bir kopuyor. Bazen wifi yi kapatip açana kadar tekrar bağlanmiyor
Wifi ayarlarına girip uyku modunu devre dışı bırakın.Ben GM discowery telefonu alalı bir hafta oldu. Sürekli wifi kopuyor. Çekim kuvveti iyi ama 5dk de bir kopuyor. Bazen wifi yi kapatip açana kadar tekrar bağlanmiyor
nemus 48 MB kullanıyorBen buzz kullanıyorum memnunumRAM fazla kullanıyor ama no problem
nemus ne kadar kullanıyor buzz 80 mb
başlatıcı 120 kullanıyornemus 48 MB kullanıyor

Bazen 160-180![]()
Telefonun kendi launcherı ne kadar kullanıyor?

Gülmeyin beyler benim Discovery'm yok nerden bileyim launcherını![]()

telefonu aldım nota girdim ekran beyaz iken bir baktım ekranın iç kısmında yaklaşık 3cm lik ince kırmızı bir çizgi çıktı bayramdan önce almıştım vatan computerdan aldığım gün 1 saat sonra geri götürdüm bayramdan sonra gelin servise götürecez servis derse değişim yapılacak dediler.umarım servis ayıplı ürün olarak kabul eder.yoksa tüketici hakları mahkemesi cart curt.benim anlamadığım ürün ayıplı vatan bilgisayardaki adamda gördü mağazada değişim hakkı neden yok onu anlamadım birde aldıktan 1 saat sonra getirmiştim.2 yıl önce media markttan laptop almıştım 2 hafta sonra mağazaya götürdüm ekran kartında sorun var diye adamlar dire müşteri memnuniyeti için mağazada değişim yaptılar.vatan computer i beğenmedim bu konuda.Launcher olarak 360 launcher tavsiye ederim 30mb ram tuketir ve gorselide fena degildir
Nasil kasiyor?O iyide nedense menüde kasiyor anlamadim
Menude sag sol yaparken kasiyorNasil kasiyor?
Ben klasor yaptigim icin bilemyorumMenude sag sol yaparken kasiyor