General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

flunight

Üye
okey bir bakayim.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
EKRANINDA KIRPMA PROBLEMİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR; Arama ekranına *#*#452789#*#* yazin orda cikan pencerede HW katmanlarini devre disi birakin secenegini isaretleyin. probleminiz çözülecektir.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Neagf
Peocawe

Peocawe

Üye
EKRANINDA KIRPMA PROBLEMİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR; Arama ekranına *#*#452789#*#* yazin orda cikan pencerede HW katmanlarini devre disi birakin secenegini isaretleyin. probleminiz çözülecektir.

Android genelde paylaştim Özkaan :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Özkan Ç.
calypso16

calypso16

Üye
pil bittiğinde ne yapıyorsunuz? yedek pil mi,yada powerbank'lardan mı kullanıyorsunuz en ucuz nerden bulurum acaba bu cihazlardan

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
pil bittiğinde ne yapıyorsunuz? yedek pil mi,yada powerbank'lardan mı kullanıyorsunuz en ucuz nerden bulurum acaba bu cihazlardan
ben şarja takıyorum :D telpamarkette batarya olması gerek

Boran20

Boran20

Üye
Arkadaşlar ahizede ses son seviyedeyken bile az geliyor, nasıl arttırabilirim acaba? Yoksa servise mi göndersem?

black.37

Üye
arkadaşlar benim telefonumdada ses sorun çıkmaya başladı önceden ilk alıdğımda çok ses çıkıyordu telefon titriyordu şimdi ne açsam telefon titremiyor s3 mininin sesi daha çok çıkıyor bide sözde s3ten daha çok ses çıkarıyor diyorlar s3miniden az sesi çıktı s3 ü nasıl geçsin

hakfad

Üye
Arkadaş lar birde dahili radyo olsaydi s3 deki gibi tadina doyum olmazdi bende kullanıyorum bu telefonu ama radyo olmaması çok kötü radyo olsa yok satar arkadaşlar bu tlfona başka ROM yuklesek radyo özelliği gelirmiş bilgisi olan lütfen bilgi versin benim için çok onemli

maktama

maktama

Üye
Arkadaş lar birde dahili radyo olsaydi s3 deki gibi tadina doyum olmazdi bende kullanıyorum bu telefonu ama radyo olmaması çok kötü radyo olsa yok satar arkadaşlar bu tlfona başka ROM yuklesek radyo özelliği gelirmiş bilgisi olan lütfen bilgi versin benim için çok onemli

Dahili radyo var zaten telefonda, forumu okuyun lütfen. Sadece programı kurulu gelmiyor Türkiye'deki vergi dolayısıyla. Önceki sayfalarda programın linki var, googleplayde de farklı bir radyo programı var, "discovery fm radio". Orjinal programı bundan çok daha küçük boyutlu.

Ayrıca telefon zaten yok sattı ve satmaya devam ediyor:) :D

• Beğen
Tepkiler: hakfad
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Beyler dead trigger 2 high ayarlarda çok kasıyor mu daha yeni indirmeye başladım fırsatım olmamıştı.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Arkadaslar telefonu bilgisayar da kamera olarak nasıl kullanabilirim ? Bilgisi olan yardımcı olabilecek olan varmı ?

sparrov61

Üye
Beyler dead trigger 2 high ayarlarda çok kasıyor mu daha yeni indirmeye başladım fırsatım olmamıştı.
Oynaniyor hicbir sorun yok :thumbup:evet beyler beklenen haber geldi burakgon pazar günü (yarın) discovery için romunu yayınlayacak facebook sayfasından duyurdu :)

R.Carlos58

R.Carlos58

Üye
Oynaniyor hicbir sorun yok :thumbup:evet beyler beklenen haber geldi burakgon pazar günü (yarın) discovery için romunu yayınlayacak facebook sayfasından duyurdu :)
kardeş nerde paylaştı ise pmden link atarmısın pek takip edemiyorum da hangi siteden acaba

calypso16

calypso16

Üye
gmd'ye uygun micro usb uçlu şarj aleti ve harici şarj aleti nerden ucuza alabilirim,greentech pb12 almıştım bozuk çıktı geri verdim

sparrov61

Üye
kardeş nerde paylaştı ise pmden link atarmısın pek takip edemiyorum da hangi siteden acaba
Henüz paylasilmadi büyük ihtimalle FB dan paylaşacak bi forum var ben oradan takip ediyorum bilden girersem maxicepte konu acabilirim linki atiyorum sana

Son düzenleme:

Üst Alt