General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
arkadaşlar power tuşu bir sure sonra deforme olacaktır ben tuşun ömrünü iki katına çıkartmak için tuş kilidini widget ile yapıyorum tuş açmak için LG g2 deki gibi ekrana tıklayınca açılan veya sanal tuşlara dokununca açılan bir uygulama lazım bilen duyan veya kullanan var mı ?
bende aynısını sormuştum ama :D

zorrah

Üye
Arkadaşlar yedek batarya nerden bulabilirim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

xmanyak

xmanyak

Üye
Arkadaşlar sizce android 4.3 gelicek mi bize ?

sparrov61

Üye
gelir gelir 5 bile gelir :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
yok mu arttıran :D

sparrov61

Üye
tabi discovery 2 gelmesse şimdi bize 4.3 verirler gionee e6 da discovery 2 olarak gelir gm de samsung gibi bize destek vermeyi bırakır :D:D:D:D (ne hayalperestmişim ya )

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sparrov61

sparrov61

Üye
:bira:

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.

flunight

Üye
acba bu tlf dunyada satiş rakamlarinda kacincidir yoksa sadece tr demi cok satiyor

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
acba bu tlf dunyada satiş rakamlarinda kacincidir yoksa sadece tr demi cok satiyor
gm discovery adı altında sadece Türkiye'de satış yapıyor ama blu life play ve gionee e3 adı altında ne satmıştır bilemem.

flunight

Üye
onlarda da fiyati dusuk tuttularsa iyi satmistir heralde.yada bize hemseri kiyagi yapiyorlarsa onu bilemem.baktiginda s4ten farki yok cunku.

kaganakbdk

kaganakbdk

Üye
Benim arkadaşım aldı telefonu ancak uygulamaları sd kart a kuramiyor nasıl duzelir

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Gmd yi galaxy s2 ile takas ettim bu gün üste 70 lira para aldım batarya ve ekran netliği dışında gmd den iyi buldum bataryayı full yapıyorum 3 saatte boşalıyor bide kernel yükledim işlemciyi 1.60 a gpu yu 400mhz e çektim çok iyiGmd olsa böyle oc çekilmezdi asphalt 8 gangstar vegas rr3 hepsi son ayarda kasıyordu gmd de s2 de canavar gibi nova 3 hatta açılmıyordu disco da s2 de mükemmel gmd yi çok büyütmüşüm gözümde s2 kralmış

• Beğen
Tepkiler: caglar b
caglar b

caglar b

Üye
Gmd yi galaxy s2 ile takas ettim bu gün üste 70 lira para aldım batarya ve ekran netliği dışında gmd den iyi buldum bataryayı fu ll yapıyorum 3 saatte boşalıyor bide kernel yükledim işlemciyi 1.60 a gpu yu 400mhz e çektim çok iyiGmd olsa böyle oc çekilmezdi asphalt 8 gangstar vegas rr3 hepsi son ayarda kasıyordu gmd de s2 de canavar gibi nova 3 hatta açılmıyordu disco da s2 de mükemmel gmd yi çok büyütmüşüm gözümde s2 kralmış
Dogru, s2 kraldır ama nova 3 ü nasıl açamadın, hayret:)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Nova 3 ü gmd de açamdım s2 de rahat oynanıyoGmd de loading ekranında donup kalıyodu hani kalın bi erkek sesi ingilizce bir metin okuyor ya orda takılıp kalıyodu

Üst Alt