General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

caglar b

caglar b

Üye
arkadaslar ben bir tane taskman benzeri porogram yukledim arka pilandaki acik uygulamalari kapatiyim diye ama uygulamalari sonlandirip porogramdan cikiyorum. porogrami tekrar acinca sonlandirdigim uygulamalar geri gelmis oluyor.ne yapmam lazim
Android öyle çalışıyor sen arada sırada temizligini yap gerisini kafana takma :)

sparrov61

Üye
Arkadaşlar düzgün bi ROM bulan varmi ben burakgon un yaptigini buldum o da linkleri kaldirmis stock ROM da rr3 den atiyor anlamadim?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Arkadaşlar düzgün bi ROM bulan varmi ben burakgon un yaptigini buldum o da linkleri kaldirmis stock ROM da rr3 den atiyor anlamadim?

Romla alakalı değil o.0 kazma ile oynadığım oyun son güncelleme ile açılmıyor bile ea'i kutlamak lazım.

cunun08

Üye
Sürekli optimize ediyorum. Ama yine RAM yükseliyor. Uygulamaları kapatacağım program var mı

sparrov61

Üye
Peki şuan ROM geliştiren herhangi biri varmi en son lewa OS görmüştüm onuda biraktilar galiba

Uhops

Uhops

Üye

bayrama özel kılıf film hediyesi varmış burada.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
xmanyak

xmanyak

Üye
Arkadaşlar benim yeni gördüm yoksa bu güncelleme yeni mi ;)

• Beğen
calypso16

calypso16

Üye
Sürekli optimize ediyorum. Ama yine RAM yükseliyor. Uygulamaları kapatacağım program var mı
Ben uygulama durduran bir program kullanıyorum,ama gerçekten işe yarıyor mu bilmem,ama telefonda bir kasma vb yok

calypso16

calypso16

Üye
Telefonun orijinal internet browseri arada bir hata verip kapat,bekle gibi seçenekler soruyor.sizde de var mı bu durum?

calypso16

calypso16

Üye
Futbol yükleyip hangi oyunu sorunsuz oynuyorsunuz link lazım fifa14 1.3sürümünü deniyorum açmıyor

attach97

attach97

Üye
arkadaşlar şimdi discoveryde radyo yok ya hani bi radyo programı indirip internet bağlantısı olmadan radyo dinleyemiyormuyuz?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
arkadaşlar şimdi discoveryde radyo yok ya hani bi radyo programı indirip internet bağlantısı olmadan radyo dinleyemiyormuyuz?
Google playda discovery fm radyo var netsiz kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: attach97
calypso16

calypso16

Üye
Daha önceki sayfalarda paylaşmıştım orijinal FM radyo dosyasını

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Biz bugun kardesimin telefonunu kurcalarken whatsapp ta klavye sacmalamaya basladi. Ben dokunmadigim halde kendisi birseyler yaziyordu. Kasinti filan degildi ama. Sonra klavye ayarlarina girdim orda da ekran kendi kendine farkli farkli yrrlere tiklamaya basladi. Iyice sacmalamaya baslayinca pilini cikardim. Yeniden actim simdi duzgun calisiyor. Ben bile s3 umu satip discovery almayi dusundum. Ama bugunku bu olaydan sonra tereddute kapildim biraz acikcasi.
S3 satip gmdye gecilmez kalin derim s3te.ikiside ayni ayarda nerdeyse.s3 biraz daha üstün hatta

• Beğen
deforze

deforze

Üye
Selam bende 16 gb discovery satin aldim acaba bu telefona bildirim isigi guncellemesi gelirmi ilk defa android kullaniyorum bu arada

Nikolayco

Nikolayco

Üye
Bu programı kullanabilirsiniz. Ben kardeşime yukledim gayet memnun..Flash isigini bildirim isigi gibi oluyor

• Beğen
Tepkiler: Neagf

cunun08

Üye
Bu programı bende indirdim. Nasıl ayarlayacağım bildirim ışığı olarak.

Üst Alt