General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bi kax bisey soracagum :D

Simdi bazinfotolarda goruyorum(gmd ile cekilmis) adam cicek cekmis arkasi bulanik programsiz yapmis nasil yaptigini bilen varsa anlatabilirmi :D

Birde bende 8 gb hafiza karti var 16 gb alacagim 8 gb dan 7 gb dolu bu 7 gb dosyayi 16 gb ye ortalalama kac dakikida atarim ?? Class 10 hafiza karti

Son sorum nova 3 mu inditeyim modern combat 4 mü :D
Cicege yakin tut ve kamerada cicege bas.odaklar kendi.
16gb hafiza kartinda ortalama 14.5gb alan kullanilabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: kerem28yuksel

wymy

wymy

Üye
Odaklama meselesi çiçeği telefona yakın tut çiçeğe odaklansın kamera istediğin olacak ;)

• Beğen
Tepkiler: kerem28yuksel

sparrov61

Üye
saniyede 7-8 mb attığına göre ordan hesapla ben üşeniyorum oyunlardan ikiside var bende hiç kasma yok ikiside cok güzel oyun grafik olsun oyun hikayesi olsun oynattırıyor kendini :D

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye

Hocam bu benim çekimim odaklanma ile yakınlastıgnzda kendisi odaklaniyo :)
Beyler bi kax bisey soracagum :D

Simdi bazinfotolarda goruyorum(gmd ile cekilmis) adam cicek cekmis arkasi bulanik programsiz yapmis nasil yaptigini bilen varsa anlatabilirmi :D

Birde bende 8 gb hafiza karti var 16 gb alacagim 8 gb dan 7 gb dolu bu 7 gb dosyayi 16 gb ye ortalalama kac dakikida atarim ?? Class 10 hafiza karti

Son sorum nova 3 mu inditeyim modern combat 4 mü :D

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
arkadaşlar hattım avea. internet paketin var ama 3g çekmeyen yerde internete girmiyor diyebilirim. sizdede böyle bir sorun var mı?

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
arkadaşlar hattım avea. internet paketin var ama 3g çekmeyen yerde internete girmiyor diyebilirim. sizdede böyle bir sorun var mı?

Ayarlardan "Mobil ağlar"'a tıklayın ve 3g hizmetini kapatın.

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
tam Anlatamadım galiba. dediğini yaptım ama olmadı. demek istediğim 3g yeterki çekmesin operatörden. telefonda çekip çekmemesi önemli değil.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
yalnıza wcdma kısmını gsm/wcdma yapın.

cunun08

Üye
Arkadaşlar telefonun kendi tarayıcısının geçmişini nasıl silerim

geldeburaya

Üye
Tarayiciya gir ayarlar gizlilik ve guvenlikte geçmiş i sil varb

Peocawe

Peocawe

Üye
Flip cover aldim sonunda ince siyah uzerinde sadece discovery yaziyor

deforze

deforze

Üye
Google play storedan minion rush yükledim takilarak oynuyor neden sizce daha yeni aldim teli 16 gb olandan

calypso16

calypso16

Üye
kameradaki pembeleşmeyi bugün farkettim ne yapmak gerek,
doygunluk oranını düşürdüm çok hafif şekilde yine var
30 gün içinde değişim olabiliyormuş galiba

black.37

Üye
arkadaşlar ben bu telefonda ekran alıntısı nasıl yapabilirim s3 minide home+ses kısma tuşuna basıyordum ekran alıntısı yapıyordu. bunda yapamadım.

Üst Alt