General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkese selam ben bu telefonu düşünüyorumda ilk android deneyimim olucak bir kaç sorum olucaktı ? şimdi n8 kullanıyorum n8 e göre söylerseniz çok iyi olur :)

1) ses kalitesi nasıl hoparlör ( arama falan geldiğinde rahat duyulurmu) ve kulaklık
2) şarj bir gün gidermi n8 artık bir günü çıkarmıyor 3 sene oldu galiba bataryası öldü
3)telefonda whatsapp facebook maxicep dh gibi sitelerde takılıyorum zaten
4) video ve film izlemeyi çok severim telde ekranı bugun inceledim güzeldi
5) şu şebeke sorunu hayla varmı ?**
1-hoparlor gayet iyi.arkadasimin s3uyle karsilastirdim ondan iyi ama telefonu duz bi yere koydugunuzda hoparlor yeri kapaniyor o kotu.
2-kullanima bagli bisey diyemeyiz
3-her turlu site-uygulama cok rahat calisiyor
4-1080p izleyeceksiniz videolari class10ile rahatca izlersiniz
5-bendeki sorunsuz(5.parti)

Kesinlikle alin pisman olamazsin kesinlikle :)

sek07

Üye
1-hoparlor gayet iyi.arkadasimin s3uyle karsilastirdim ondan iyi ama telefonu duz bi yere koydugunuzda hoparlor yeri kapaniyor o kotu.
2-kullanima bagli bisey diyemeyiz
3-her turlu site-uygulama cok rahat calisiyor
4-1080p izleyeceksiniz videolari class10ile rahatca izlersiniz
5-bendeki sorunsuz(5.parti)

Kesinlikle alin pisman olamazsin kesinlikle :)

sağolun 5.parti olduğunu nasıl anlarım ve kulaklık ses kalitesi nasıl bu çok önemli :) ek bir mp3 çalarım falan yok telefondan dinliyorum müziği

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
sağolun 5.parti olduğunu nasıl anlarım ve kulaklık ses kalitesi nasıl bu çok önemli :) ek bir mp3 çalarım falan yok telefondan dinliyorum müziği
Kulaklik performansi baya iyi ben cok begeniyorum kulakliklarin kalitesini.5partinin sarj cihazi iphonelarinki gibi ince beyaz model.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Boyle olanlar 5.parti

Peocawe

Peocawe

Üye
Aynen benim ki de 5. Parti

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.

sek07

Üye
5. Parti de ölü pixsel falan çıkıyormu ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
5. Parti de ölü pixsel falan çıkıyormu ?
ölü pixel bi yerde şans işi ama son partiler yani benm aldığım dönemde alanlar ve yeni alanlarda böyle bir şikayet görmedim ben.

Peocawe

Peocawe

Üye
Benim ki 5. Parti ama bitane var

• Beğen
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
13 saattir pilde cihaz solo launcher kurulu ram sürekli %50 60 arasında ve şuan şarj %22 genelde nette geçti ekran açıklık süresi, şarj süresi nasıl?

Uhops

Uhops

Üye
5. parti olduğu nerden anlaşılıyor?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
5. parti olduğu nerden anlaşılıyor?
her partiye değişiklik yapacaklarını düşünmüyorum, 16 gb versiyonu çıktı belki bu bi değişiklik sayılabilir ama sanmıyorum yani her zaman değişiklik olmaz zannımca :rolleyes:

Uhops

Uhops

Üye
her partiye değişiklik yapacaklarını düşünmüyorum, 16 gb versiyonu çıktı belki bu bi değişiklik sayılabilir ama sanmıyorum yani her zaman değişiklik olmaz zannımca :rolleyes:
Keşke kutunun üstünde yazsa.

• Beğen
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Discovery mi yere düşürdüm mikrofonun olduğu yer hafif ezildi :(

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Elimden sabun gibi kaydı telefon beton zemine düştüCihazın kasasını değişirlermi acaba

Üst Alt