Her parti farklı olacak değil ya müdür aynı tabi![]()

Beyler bu telefonda nova launcher fazla ram harcıyormu ve güzel bir icon paketi verirmisiniz nova launcher için daha almadım ama pazartesi alıcam telefonu

Tamam saolasın. Minimal ul fena deil ama herşey kare sankiNov çok seri kendi luncher ına göre icon pack olarak ta axis minimal ul click ul tersus var benim kullandığım.Birini beğenirsin artık![]()
Tarayıcı olarak ne önerirsiniz ?Next browserTamam saolasın. Minimal ul fena deil ama herşey kare sanki![]()
Tarayıcı olarak ne önerirsiniz ?
Rica ederimResimlerine baktım fena deil . teşekkür ederim
@Dede
Olmuş mu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyler ablamın l820 siyle 1-2 ay takıyılım diyorum discoyu çok aratır mıTesekkur ederim hocamValla senin temalara deli oluyomBeyler ablamın l820 siyle 1-2 ay takıyılım diyorum discoyu çok aratır mı
Edit:Beyler biliyorum ana konuda bunu yazmam doğru değil ama gereksiz konu açmamak için sizlerden bilgi almak istedim.
Edit2: yeğenler oyun seviyor bende ablama veriyim bende lumiayla takılıyım diyorum.
performans acisindan aratmaz ama discoveryde ki tadi alamazsin. Ayrica yegenler kucukse cihazi iyi korumali ablaniz 
Ya zaten gün içinde full forum+ face dilan oyun pek oynayamıyorum.E lumia larında multimedya gücü ortada.Canım çekti bir anTesekkur ederim hocamperformans acisindan aratmaz ama discoveryde ki tadi alamazsin. Ayrica yegenler kucukse cihazi iyi korumali ablaniz
![]()
.He bide yeğenler benden daha iyi gamer nfs mw.dead trigger filan oynuyorlar.TEKNOLOJI DUNYASI: General Mobile Discovery Cep Telefonu 8 inc ekran, 16 GB hafiza, 5 MP arka, 1,3 MP on kamerali, ince tasarim, 1 GB RAM ve 4.7 inc ekran genislik, 178 derece goruntu acili, 22 saniyede 99 surekli cekim yapabilen, ultra hizli internetle Migros'ta Money Club Kart'la sadece 649 TLLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız