RowneSM
Üye
Höh yuh artık. S3 ü bildiğinden supheliyim cidden. 4.2.2 geldigi zaman karsilastirin mumkunse. Birinde 4.2.1 birinde 4.1.2 varken degil.
S3 u bilmemezlikten degil simdilik iyi ve bu benim fikrim. 4.2.2 geldiginde nolur bilemem.
Höh yuh artık. S3 ü bildiğinden supheliyim cidden. 4.2.2 geldigi zaman karsilastirin mumkunse. Birinde 4.2.1 birinde 4.1.2 varken degil.
Bu telefonu S3 gibi telefonla karşılaştırmak saçma olur. O fiyat aralığındakilerle kıyaslayın. Galaxy Ace 2 gibi meselaYa da Lumia 520... Ya da Xperia E...
Özet: S3 daha iyi dağılın şimdi

S3 u bilmemezlikten degil simdilik iyi ve bu benim fikrim. 4.2.2 geldiginde nolur bilemem.

Yapma, Xperia E , Ace 2 kimmiş? S3 bence fiyatını hakkeden bir telefon hiç bir zaman olmadı ayrıca. Touchwizde sisteme çok yük bindiriyor... Neyse yine de bu cihazın s3den daha iyi olduğunu düşünmüyorum ama böyle de karşılaştırma olmaz
- - - Eklendi - - -
Ayrıca Xperia E'yi benim 2011model Xperia Ray geçer. Adreno 200gpu var E'de...

fiyat performansa göre s3'ten iyi
iki telefonun arasında 600TL fark var ve biz bu iki teli karşılaştırıyoruz![]()

Ben de bunu diyorum fiyatina gore muthis bisey.![]()

Bence de iyi. Ama s3'ten degil.![]()
Suan olarak bakarsak evet. Ama dedigim gibi 4.2.2 gelince tabiki dahada iyi olucak.

Valla arkadaslar sunu da soylemeliyim artik ; Siz oyle dusunuyorsunuz diye cihaz oyle olmak zorunda degil. Siz daha 4.1.2 olan cihazla 4.2.1 i kiyasliyorsunuz. Arti olarak s3 u tam anlamiyla kullanmamissiniz demektir bunu diyebiliyorsaniz. Su an s3 um 1 ghz de calisiyor. Sorun bakalim kasma namina bisey var mi ? Yok. Neden ? Cunku 4.2.2 var. Yani 4.2.2 gelince karsilastirmaniz cok daha objektif olur.
Not olarak : kiskanma durumum yok. Bilgilendirmek adina yaziyorum herseyi.

Disco mu s3 mu anlamdim![]()
Ben de ondan bahsediyorum S3 daha iyi ve bu ikisini karşılaştırmak saçma. Fiyat farkından dolayı![]()
Sonuna kadar haklısın. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Bunlar laftan anlamaz. Hala S3'ten daha iyi diyenler var![]()
Elbette herkes butcesine gore alacak. Lakin dogrulardan sapmamak lazim 
Bak bu benim fikrim. Suan icin disco bence daha iyi ama s3 e 4.2.2 gelince tabikide s3 daha iyi olacak
F/P olarak bakarsak bu daha iyi diyebilirz, bence bu telefon için yorum yapmak erken...
ama kamerası pek matah değilmiş herhalde...

Sonuna kadar haklısın. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Bunlar laftan anlamaz. Hala S3'ten daha iyi diyenler var![]()

An itibariyle mavisini aldım.Optimus me den sonra çağ atlamış gibi oldum.Telefon gerçekten zarif ve kullanışlı.Ele tam oturuyor.Kamerasınıda beğendim gerçekten.Tek hat kullanıyorum 3g de sıkıntı yok.Tarayıcısıda iyi.600 700 butcesi olanlanların kaçırmaması gereken bir cihaz.

An itibariyle mavisini aldım.Optimus me den sonra çağ atlamış gibi oldum.Telefon gerçekten zarif ve kullanışlı.Ele tam oturuyor.Kamerasınıda beğendim gerçekten.Tek hat kullanıyorum 3g de sıkıntı yok.Tarayıcısıda iyi.600 700 butcesi olanlanların kaçırmaması gereken bir cihaz.