General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Videolari ciddiye almayin sadece telefona bakmak icin bakin.bende takmiyorum onlari.telefon icin koydum buraya

• Beğen
Tepkiler: SeniGördüm

Buğra

Buğra

Admin
mavi rengi parlak mavi değil çok sırıtmıyor mat bende mavi düşünüyorum bakalım

KayraBey

KayraBey

Üye
guncelleme ile ne alakasi var.Ben bir ace kullanmaya calisanim ve parcalayasim geliyor bu telefonu.bence ace ile bu telefon kiyas edilemez.

• Beğen
Tepkiler: RowneSM ve Buğra
foreverthe

foreverthe

Üye
Alacak arkadaşlara hayırlı olsun :) S3'ten iyi mi bilmiyorum ama pek sanmıyorum ben. 600 TL'ye arkadaşlara bu kadar özellik sundukları için hiç kıskançlık hissetmiyorum aksine seviniyorum :)

RowneSM

RowneSM

Üye
Alacak arkadaşlara hayırlı olsun :) S3'ten iyi mi bilmiyorum ama pek sanmıyorum ben. 600 TL'ye arkadaşlara bu kadar özellik sundukları için hiç kıskançlık hissetmiyorum aksine seviniyorum :)

Parasina gorede iyiligi tartisilmaz ki. Valla benim sahsi görüşüm bu cihaz s3 ten iyi.

Türe

Türe

Üye

Erken falan belli olmaz. Zaten bu benim sahsi görüşüm :)

Höh yuh artık. S3 ü bildiğinden supheliyim cidden. 4.2.2 geldigi zaman karsilastirin mumkunse. Birinde 4.2.1 birinde 4.1.2 varken degil.

Türe

Türe

Üye
Bu da diger bir inceleme videosu. Objektiflik olarak en iyi video bu sanirim.

S3 ten arti yonleri ; tasarimi , isinmamasi ve fiyati

• Beğen
Tepkiler: Dede ve SeniGördüm
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Haci yalniz mavisine bayildim. Tasarim 10 numara

Ben cok sevmedim gibi maviyi.aslinda degisik hos ama bilemedim.yada mavi guzel ya.

- - - Eklendi - - -

Beyazla siyahta guzel hepsi guzel:Dkarar vermek zor.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bu telefonu S3 gibi telefonla karşılaştırmak saçma olur. O fiyat aralığındakilerle kıyaslayın. Galaxy Ace 2 gibi mesela :) Ya da Lumia 520... Ya da Xperia E...

Özet: S3 daha iyi dağılın şimdi

Üst Alt