General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye

Höh yuh artık. S3 ü bildiğinden supheliyim cidden. 4.2.2 geldigi zaman karsilastirin mumkunse. Birinde 4.2.1 birinde 4.1.2 varken degil.

S3 u bilmemezlikten degil simdilik iyi ve bu benim fikrim. 4.2.2 geldiginde nolur bilemem.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
fiyat performansa göre s3'ten iyi :oke:
iki telefonun arasında 600TL fark var ve biz bu iki teli karşılaştırıyoruz:)

• Beğen
Tepkiler: Türe
Invoke

Invoke

Üye
Bu telefonu S3 gibi telefonla karşılaştırmak saçma olur. O fiyat aralığındakilerle kıyaslayın. Galaxy Ace 2 gibi mesela :) Ya da Lumia 520... Ya da Xperia E...

Özet: S3 daha iyi dağılın şimdi

Yapma, Xperia E , Ace 2 kimmiş? S3 bence fiyatını hakkeden bir telefon hiç bir zaman olmadı ayrıca. Touchwizde sisteme çok yük bindiriyor... Neyse yine de bu cihazın s3den daha iyi olduğunu düşünmüyorum ama böyle de karşılaştırma olmaz :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Xperia E'yi benim 2011model Xperia Ray geçer. Adreno 200gpu var E'de...

• Beğen
Tepkiler: SeniGördüm
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Yapma, Xperia E , Ace 2 kimmiş? S3 bence fiyatını hakkeden bir telefon hiç bir zaman olmadı ayrıca. Touchwizde sisteme çok yük bindiriyor... Neyse yine de bu cihazın s3den daha iyi olduğunu düşünmüyorum ama böyle de karşılaştırma olmaz :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Xperia E'yi benim 2011model Xperia Ray geçer. Adreno 200gpu var E'de...

Ben de ondan bahsediyorum S3 daha iyi ve bu ikisini karşılaştırmak saçma. Fiyat farkından dolayı :)

Türe

Türe

Üye
Valla arkadaslar sunu da soylemeliyim artik ; Siz oyle dusunuyorsunuz diye cihaz oyle olmak zorunda degil. Siz daha 4.1.2 olan cihazla 4.2.1 i kiyasliyorsunuz. Arti olarak s3 u tam anlamiyla kullanmamissiniz demektir bunu diyebiliyorsaniz. Su an s3 um 1 ghz de calisiyor. Sorun bakalim kasma namina bisey var mi ? Yok. Neden ? Cunku 4.2.2 var. Yani 4.2.2 gelince karsilastirmaniz cok daha objektif olur.

Not olarak : kiskanma durumum yok. Bilgilendirmek adina yaziyorum herseyi.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Matthe

Matthe

Üye
Pazartesi günü bizim telefoncuya geliyor discovery :biggrin:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Valla arkadaslar sunu da soylemeliyim artik ; Siz oyle dusunuyorsunuz diye cihaz oyle olmak zorunda degil. Siz daha 4.1.2 olan cihazla 4.2.1 i kiyasliyorsunuz. Arti olarak s3 u tam anlamiyla kullanmamissiniz demektir bunu diyebiliyorsaniz. Su an s3 um 1 ghz de calisiyor. Sorun bakalim kasma namina bisey var mi ? Yok. Neden ? Cunku 4.2.2 var. Yani 4.2.2 gelince karsilastirmaniz cok daha objektif olur.

Not olarak : kiskanma durumum yok. Bilgilendirmek adina yaziyorum herseyi.

Sonuna kadar haklısın. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Bunlar laftan anlamaz. Hala S3'ten daha iyi diyenler var :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
Invoke

Invoke

Üye
Ben de ondan bahsediyorum S3 daha iyi ve bu ikisini karşılaştırmak saçma. Fiyat farkından dolayı :)

F/P olarak bakarsak bu daha iyi diyebilirz, bence bu telefon için yorum yapmak erken...
ama kamerası pek matah değilmiş herhalde...

Türe

Türe

Üye
Sonuna kadar haklısın. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Bunlar laftan anlamaz. Hala S3'ten daha iyi diyenler var :D

Yok kedi ciger yakismasi olmaz buraya :) Elbette herkes butcesine gore alacak. Lakin dogrulardan sapmamak lazim :tebessüm:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Bak bu benim fikrim. Suan icin disco bence daha iyi ama s3 e 4.2.2 gelince tabikide s3 daha iyi olacak

Yapma abi diğerlerini anlıyorum da sen S3 sahibi olduğun halde Discovery daha iyi diyorsun.

Invoke

Invoke

Üye

F/P olarak bakarsak bu daha iyi diyebilirz, bence bu telefon için yorum yapmak erken...
ama kamerası pek matah değilmiş herhalde...

Böyle de dedim ama daha tam performansı da bilmiyoruz ki? 4 çekirdek var diye akacak diye bir şey yok... Belki adamlar yapamadı :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
An itibariyle mavisini aldım.Optimus me den sonra çağ atlamış gibi oldum.Telefon gerçekten zarif ve kullanışlı.Ele tam oturuyor.Kamerasınıda beğendim gerçekten.Tek hat kullanıyorum 3g de sıkıntı yok.Tarayıcısıda iyi.600 700 butcesi olanlanların kaçırmaması gereken bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Tabiki s3 daha iyi ama kullandiginiz cumlelere dikkat edin.keyfinden ulasamiyorlar s3e:oke:

- - - Eklendi - - -

An itibariyle mavisini aldım.Optimus me den sonra çağ atlamış gibi oldum.Telefon gerçekten zarif ve kullanışlı.Ele tam oturuyor.Kamerasınıda beğendim gerçekten.Tek hat kullanıyorum 3g de sıkıntı yok.Tarayıcısıda iyi.600 700 butcesi olanlanların kaçırmaması gereken bir cihaz.

Vay aldin ha:aha:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

hayırlı olsun kardeşim.bilgilerini bizimle paylaşırsan mutlu oluruz.:oke:

Üst Alt