slhtnr
Üye
arkadaşlar sms şifresini unuttum ya saflığıma geldi napacam şimdi. mesajlar şifreleme var ya aha o şifreyi oluşturdum sonra unuttum.sıfırlanma yok heralde aradım bulamadım. güncel orjinal rom.
bıraz once galaxy note3 ün tanıtımını ızlıyordum samsung yuzunden dıscoveryden sogutuyorlar yahu
3 gb ram lı telefon çıkarmıs ben onun parasını bırıktırmeye kalksam o zamana kadar note 6-7 çıkar
Boşver son onu usta. Bu paraya samsung anca galaxy ace veriyor ki ben kullanıyorum. Tek kelime ile iğrenç. Bizim gm tam bir nimet. Az paraya güzel cihaz anca bu olurdu zaten.
Telefonu 2G moduna veya uçak moduna asak ve oyun oynasak. 6 saat oyun oynadık diyelim saarj %kaç olur. tahminen?
1- 6 saat çok fazlaTelefonu 2G moduna veya uçak moduna asak ve oyun oynasak. 6 saat oyun oynadık diyelim saarj %kaç olur. tahminen?
Ekran parlaklıığı %25-30-------Oyunlar ise yüksek seviyeli oyunlar RR^3 gibi1- 6 saat çok fazla
2- ekran parlaklıgı çok fark eder
3- hangı oyun olduguda cok fark eder
rr3 de 6 saat mumkunu yok oynayamazsın yanı basıt bı oyunu da oynayamazsın
Ekran parlaklıığı %25-30-------Oyunlar ise yüksek seviyeli oyunlar RR^3 gibi
arkadaşlar telefonun herşeyi on numara beş yıldız tek sıkıntım telefonda t9 yokmu?
eski htc telefonumda q klavyede türkçe harfler olmadan bile t9 vardı bu telefonda yok sanırım. bende türkçe harfler olan bi klayve yükledim ama harfler küçüldü böylede
rr3 de 6 saat mumkunu yok oynayamazsın yanı basıt bı oyunu da oynayamazsıncunku ekranın açık kalma suresı maxımum 6 saat oluyor oda oyun felan oynamazsan rr3 u 2-3 saat oynarsın maxımum tahmınımce
bende 4.parti aldim gayet basarili kac tane uygulama oyun yukledim(genelde 1 gb uzeri) bana misn demiyor. artik bnde discoveryciyims60 mazi oldu
Sen de mi usta?Symbiancı kalmadı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?