Arkadaşlar dosya şifreleme nasıl oluyor bu telefonda. Bilgi verir misiniz. Birde şarjım çabuk bitiyor. Gereksiz uygulamalar falan kapalı. Parlaklık orta seviyede. Şarjımın uzun süre dayanması için ne yapmalıyım.
merhaba arkadaşlarbir alışveriş sitesinden GM discovery sipariş verdim ama arkadaşlar bu telefonun TÜRKÇE olmadığını söylediler. Doğru mudur?yabancı dilim olmamasından sıkıntıya düştüm. eğer tr değilse nasıl tr yaparım?saygılarımla...
hocam ben beats lı tel kullanıyom bide walkman ve clear audioile birleştirince mükemmel oldu sen şimdi bi denesene bi port edilmiş beats modları var bu teli alırsa custom rom işine başlarım inş. .D
Arkadaşlar dosya şifreleme nasıl oluyor bu telefonda. Bilgi verir misiniz. Birde şarjım çabuk bitiyor. Gereksiz uygulamalar falan kapalı. Parlaklık orta seviyede. Şarjımın uzun süre dayanması için ne yapmalıyım.
BEN BU KILIFI ALDIM AZ ONCE KARGOYLA GELDI COK GUZEL VE KULLLANISLI TAVSIYE EDERIM GİTTİ GİDİYORDA DAHA COK URUNU VAR KULLANICININ DIGER URUNLERINDEN BULABILIRSINIZ 2 ADET EKRAN FILMIDE GELDI BEN ÇOK BEGENDIM BILGINIZ OLSUN TABI TELEFON SABAH ITIBARIYLE GARANTIYE ULASMIS YANı KILIF BOSTA BEKLIYOR ARTIK GARANTIDEN GELINCE TAKARIM :d
Arkadaslar bisey dikkatimi cekti. Sarj cihazinda bi isik var. Sarj olurken kirmizi yaniyor. Doldugunda yesil oluyor. Ancak telefonda sarj yuzdesib%100 gosterirken uzun bi sure sarj uzerindeki isik hala kirmizi gosteriyor. Yesil olana kadr cikarmicam sarjdan. Sarjdan cok memnunum cunku. 21 saat gitti resmen harika )