General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

AHMED...

Üye
s3 mini de kötü bir telefon değil ki kardeşim boş ver değiştirme

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
GMD tabiki daha iyi s3 miniden her yönüyle fakat sen sen ol sakın gizli saklı iş yapma derim

TuRKGuCu

Üye

Kardesim bnde mini kullaniyordm 550 tlye satip gm aldm 50 tl ekleyip telin temiz ise 550 600 arasi satarsin 600 ede gm alirsn 50 tl daha az odersin.

caglar b

Üye
taksidi bitmemiş cihazını 500 e sayacaklar, bide üstüne para vereceksin, sence mantıklı mı?

slhtnr

Üye
arkadaslar aranizda telefonlarinizda sonradan ölü pixel cikan oldu mu ?

KayraBey

Üye
Ben 2 temmuz da aldım kaçıncı parti oluyor acaba

Perşembe veya cuma günü carrefoura gidip cihazı inceliycez babamla (O zaman geliceğini söylediler) ve kısa bir süre sonra bende alıcam inşallah :tebesüm:

Ama kafama takılan tek sorun batarya performansı 1 günü çıkaramaz galiba

- - - Eklendi - - -

Perşembe veya cuma günü carrefoura gidip cihazı inceliycez babamla (O zaman geliceğini söylediler) ve kısa bir süre sonra bende alıcam inşallah :tebesüm:

Ama kafama takılan tek sorun batarya performansı 1 günü çıkaramaz galiba

Tepkiler: Buğra

Anil-D

Üye
özdağ bilisimdede var

TuRKGuCu

Üye

Aynen cikarmaz yogun kullanimda s3 miniden daha az gidiyor sarj 3g kaparsan ii gidiyor bilginize

Uhops

Üye
Günde 20 mesaj atsam 3 saat nette dolaşsam 3 saatte whats appda gezinsem sarjı 1 gün gidermi?

Günde 3 saat internet ve 1 saat oyun oynasam 1 gün gidermi?

Gün boyu hiç bişey yapmasam sarji kaç gün gider

bide root rom rok launcher olayı falan okudum. Ben telefonu elime aldığım zaman hiç bişey yapmazam aldığım gibi kullansam nasıl olur?

Dostum sana 24 saat gitmesine gerek yok ki zaten uyumucak mısın o ara şarja takarsın ancak o dediğin şekilde ben 16 17 saat şarj süresi alıyorum bilgine

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben infiniti v2 kullanıyorum nexus roma geçmeye değer mi ?

AHMED...

Üye
bu rom dediğiniz nokiada ki cfw ile aynı şey mi

Tepkiler: Dede