06kubilay06
Üye
evet guncelleme geldı telpanın servısınde ucretsız yuklemıstı bı arkadaş demekkı daha yayınlanmadı ama rom konusunda vardı turkce resımler felanAndroid sürümü değil gençler... ondan bahsetmiyorum ben...
Sistem güncellemeye girin oraya bakın da söyleyin. Cihaz hakkında bölümüne değil.
Birisi güncelleme geldi tüm herşey Türkçe oldu dedi de... bende menüler de hala ingilizce olan bölümler var. Merak ettim bu sürüm bilgisi herkeste aynı mı değil mi diye
Android sürümü değil gençler... ondan bahsetmiyorum ben...
Sistem güncellemeye girin oraya bakın da söyleyin. Cihaz hakkında bölümüne değil.
Birisi güncelleme geldi tüm herşey Türkçe oldu dedi de... bende menüler de hala ingilizce olan bölümler var. Merak ettim bu sürüm bilgisi herkeste aynı mı değil mi diye
Hocam gelen bir güncelleme mevcut değil.Arkadaş serviste iken yeni bir sürümün hazır olduğunu oradaki başka bir arkadaşa yüklendiğini öğreniyor ve rica ediyor sağolsun bizimle resimlerini de paylaştı güncellemeden örnekler diye.Son ekleme ve çıkarmaların ardından muhtemelen güncelleme paylaşılacaktır.
Tesekkürler hızlı al.comdan alınabiliyor duyuruyum şarjnada sevindim ve şasrdım
batarya 1800mah ilk başta bende sizin gibi düşündüm ama size şöyle söyleyeyim
sadece wifi açık ve sadece internette surf yaparsanız her 1 saat'de %10 şarz gidiyor bizzat kaç kere test ettim. yani kesintisiz 10 saat internette takılabiliyorsunuz. 1 günü çok rahat çıkarıyor telefon
2- ben telpamarker sitesinden 2 temmuzda almıştım 2 gün sonra gelmişti şimdi bulamıyorlar telpamarket sitesine bakın 13 ağustosta tekrar gelecekmiş
kardeş bence paran varsa al o telefon durmaz orda
Arkadaşlar hala hafıza kartı kaynaklı olduğunu düşündüğüm "üzgünüz.malesef.....durduruldu" hatasına çözüm bulabilen yok mu acaba? uygulamalar doğrudan hafıza kartına kurulabiliyor diye az olan kendi hafızasını sorun etmedik ama hafıza kartına kurunca da bu hatayı veriyor. üç gündür kartsız kullanıyorum.hiçbir sıkıntı yok. yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
bazı uygulamalar sıstem bellegınde çalısır mesela hava durumu wıdgetı gıbı tum uygulamalrda bu hatayı alıyomusun yoksa bellımı ?Arkadaşlar hala hafıza kartı kaynaklı olduğunu düşündüğüm "üzgünüz.malesef.....durduruldu" hatasına çözüm bulabilen yok mu acaba? uygulamalar doğrudan hafıza kartına kurulabiliyor diye az olan kendi hafızasını sorun etmedik ama hafıza kartına kurunca da bu hatayı veriyor. üç gündür kartsız kullanıyorum.hiçbir sıkıntı yok. yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
bazı uygulamalar sıstem bellegınde çalısır mesela hava durumu wıdgetı gıbı tum uygulamalrda bu hatayı alıyomusun yoksa bellımı ?
edit bende 48 tane uygulamanın hepsı hafıza kartında sorun yok sukurkı
bende aynı hafıza kartını kullanıyorum hafıza kartını bıcımlendır telefonu fabrıka ayarlarına dondurgenelde hafıza kartına(sandisk 16gb class10) yüklü oyun veya programda alıyorum ilk hatayı sonra o hatayı ilk alınca uygulama ayarlarından sonlandırayım diyorum bu kez ayarlar da hata veriyo. sistemi de etkiliyor yani. Farklı launcher kurdum yine düzelmedi. hafıza kartını takmıyorum üç gündür.hiç hata yok. ancak gel gör ki cihaz hafızası yetersiz. başka bir hafıza kartıyla deneyeceğim. inş.düzelir. 15-20dk da bir telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bazen.
bende aynı hafıza kartını kullanıyorum hafıza kartını bıcımlendır telefonu fabrıka ayarlarına dondur
Arkadaşlar Eskişehir'de bir telefoncuda 5 tane Discovery var isteyen varsa yarın orayı bulup telefon alabilirim 650 diyor adam
birine de sordum 800 dedi onda her rengi var ama 800 diyor karaborsacı hıyar
Arkadaslar merhaba 16 yasindayim telefonlarla cok yakindan ilgileniyorum mesela yeni lg optimus g2 cikti piyasada en yuksek donanima sahip cihaz ornek amacli demistim buyuk ekran telefonlara bayiliyorum ve telefonda oyun oynama aşki var bende 4.7 inc hd ekran cok cezbediyor ustune 7.5 civari bi kalinlik ellenince tadindan yenmiyor s3minim var hala taksitini oduyorum 800 e aldim. Bugun kvkya gittim gmd vardi bu telefon ustune ne kadar alirsiniz dedim ustune 100 ver dedi sizce boyle bise yapmalimiyim malum maddiyat iyi degil ama cok hosuma gidiyor anneme babama diyemem gizli yapmam lazim yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?