Abi ilk başta ne dediler şimdi ne olduSanırım yine beklentileri karşılamadı.Bence artık toplama telefon projesi hayata geçsin yoksa bizleri memnun edecek model zor bulcaz bu gidişle
![]()

Abi ilk başta ne dediler şimdi ne oldu
En iyisi discovery2 alacağım.Her konuda yeterli olur bana.2.500 mah bataryasıda yeterli bence![]()
Net bir bilgi yok ama s800 olacak büyük ihtimalle çünkü s800ac versiyonunu mart ayında dağıtımını planlıyorlarmış elite'ye yetişemeyecek.daha bilgi yok mu? işlemci s800 ac siz mi? herkes soğudu telefondan :P
Bu konuyla ilgili bir şey söylesinler. Mart ayı ama ne zaman ve nasıl olacak. Nasıl ayırt edeceğiz. Bataryasıda AC ile 3000 olarak çıkar mı filan...Net bir bilgi yok ama s800 olacak büyük ihtimalle çünkü s800ac versiyonunu mart ayında dağıtımını planlıyorlarmış elite'ye yetişemeyecek.
Yanlış anladınız beni hocam. Telefonu Şubat ayında çıkarmayı planlıyorlar, snapdragon 800ac versiyonunu koyacaklardı ama snapdragon üreticileri snapdragon 800ac versiyonunun mart ayı gibi çıkacağını bildirdiği için general mobile şirketi snapdragon 800ac versiyonunu koyamıyor yani general mobile ile ilgili değil. işlemciyi üreten firma ile ilgili.Bu konuyla ilgili bir şey söylesinler. Mart ayı ama ne zaman ve nasıl olacak. Nasıl ayırt edeceğiz. Bataryasıda AC ile 3000 olarak çıkar mı filan...
hayır ben tam olarak anladımda, neyse cihaz çıksın ayrıntılı bilgileri alırız...Yanlış anladınız beni hocam. Telefonu Şubat ayında çıkarmayı planlıyorlar, snapdragon 800ac versiyonunu koyacaklardı ama snapdragon üreticileri snapdragon 800ac versiyonunun mart ayı gibi çıkacağını bildirdiği için general mobile şirketi snapdragon 800ac versiyonunu koyamıyor yani general mobile ile ilgili değil. işlemciyi üreten firma ile ilgili.
Ben anlayamamışım herhalde.hayır ben tam olarak anladımda, neyse cihaz çıksın ayrıntılı bilgileri alırız...
Cihaz çıkmadan söylediklerimizin pek bir geçerliliği yok tabi.Hocam çok haklısınız, samsungu örnek vererek anlatayım düşüncemi mesela galaxy s2 çıkacak kalkıyorsun galaxy s3 ve s3 mini çıkacak diyorsun ve s3,s3 mini daha önce çıkacak s2 sonra çıkacak diyorsun.Bence GMD2 önce çıkmalı. Qualcomm Ac sunana kadar beklenmeli ve eliteler piyasaya sürülmeli çünkü AC meselesi yüzünden vazgeçenler olmuş. Ve elite/elite lite varken GMD2 çok az satılır gibi![]()
Hocam çok haklısınız, samsungu örnek vererek anlatayım düşüncemi mesela galaxy s2 çıkacak kalkıyorsun galaxy s3 ve s3 mini çıkacak diyorsun ve s3,s3 mini daha önce çıkacak s2 sonra çıkacak diyorsun.
Bence böyle bir mantık doğdu yanlış mıyım?

Belki düşüncem yanlış olabilir ama elite çıktıktan sonra gmd 2 çıkarsa gmd 2 alan olmaz düşüncesindeyim.Yanlışsın.
Mesele S3/S2 meselesi değil ki. Diskavri Elit, Diskavri 2'nin bir üst modeli gibi değil. Bir kere bambaşka bir sınıf. Çok üst seviye bir donanımı var ve 5.5" ekran. Yani bayağı büyük. Herkes tercih etmez.Cihaz AC ile gelmiyorsa neyle geliyor? Yine Snap800 mü?

Bende 2 alacağım 5.5 bana göre değil.Ben discovery 2 alacağım![]()