aynen kardeş discovery 2 2gb olmuş ama snapdragon 400 oyun ve performans için yetermi kafamda o var birde elite 5inç olsaydı iyi olurdu ama bu haliyle oyun canavarıkardeşim şöyle söyleyim sana eger 700 ün üstüne çıkamıyorsan bekleme al
dersen en fazla benden 850 çıkar discovery 2 de hazır 2gb ram koyuyolarmış onu bekle
yok 1000+ verebilirm dersen discovery elite alabiliyorsan yoksa discovery elite lite(aralarındaki fark ram 2 gb rom 16 gb)
snapdragon 400 ama geliştirilmiş hani snapdragon 800 versiyonu geliştirilip 800ac olmuş ya oda 400 ün geliştirilmişi.Şunu söyleyim ama elite alabiliyorsan elite al tabiki hiç olmadı elite lite ayrıca ben discovery 2 nin arada kaynayacagını düşünüyorum(güncelleme konusunda) discovery nin desteginin de kesilmeyeceğini düşünüyorum(inşallah)aynen kardeş discovery 2 2gb olmuş ama snapdragon 400 oyun ve performans için yetermi kafamda o var birde elite 5inç olsaydı iyi olurdu ama bu haliyle oyun canavarı
şuan elimde 700-800 var discovery 2 alırım ama elite daha iyi hani şubat marta kadar telefonumda yok şimdi bekleyip biriktirebilir miyim oda var birde 5.5 inc ekran çok büyük kolay taşınabilir misnapdragon 400 ama geliştirilmiş hani snapdragon 800 versiyonu geliştirilip 800ac olmuş ya oda 400 ün geliştirilmişi.Şunu söyleyim ama elite alabiliyorsan elite al tabiki hiç olmadı elite lite ayrıca ben discovery 2 nin arada kaynayacagını düşünüyorum(güncelleme konusunda) discovery nin desteginin de kesilmeyeceğini düşünüyorum(inşallah)
Elite daha once cikacakmia subat ayinda note larla ayni sanirim hatta note3 6inc herhalde tasinir bence yani ben tasirimşuan elimde 700-800 var discovery 2 alırım ama elite daha iyi hani şubat marta kadar telefonumda yok şimdi bekleyip biriktirebilir miyim oda var birde 5.5 inc ekran çok büyük kolay taşınabilir mi
pili çok düşük 5.5 inç lik ekran ve bu işlemciye göre 3000 mAH olması daha iyi olmurmuş ama telefon süper bekeleyecem kafaya koydumElite daha once cikacakmia subat ayinda note larla ayni sanirim hatta note3 6inc herhalde tasinir bence yani ben tasirim
ya bende 830 var off öğrenci olduğum için 500 nasıl biriktirecem bir ayda oda var gidip discovery felan alıcam heraldeElite daha once cikacakmia subat ayinda note larla ayni sanirim hatta note3 6inc herhalde tasinir bence yani ben tasirim
hocam elite lite alpili çok düşük 5.5 inç lik ekran ve bu işlemciye göre 3000 mAH olması daha iyi olmurmuş ama telefon süper bekeleyecem kafaya koydum
ya bende 830 var off öğrenci olduğum için 500 nasıl biriktirecem bir ayda oda var gidip discovery felan alıcam heralde
rami 2gb bide rom 16 gb en az 150 tl daha ucuzdur 1199-150=1050 senın 220 biriktirmen yeterlielite lite pek sevmedim zaten asıl parayı biriktirebilmede 830 var gidip 720 tl ye discovery 16 gb alayım mı nedersiniz yada ondan daha üstün en fazla 850 olan donanımı iyi telefon önerirmisiniz
normal ram 3gb o kalan 1gb ram video rambu elite bana çok uçuk bi tel gibi geliyor 4 gb ram var deniyor 3 kullanıcı 1 ekran kartı için ama bildiği kadarıyla şuanki işlemciler ve android 4gb ram desteklemiyor bide antutu da note 3 ü geçiyor demişsiniz ama ben bi yerde gördüm 36 bin küsürle geçiyor başka biyerde 34 binle bir altında fotoşop olabilir diye düşünüyorum ama o özelliklerle 1200-1300 gibi olursa fiyatı gerçekten çığır açar
öyle ayrı ayrı bi ram sistemi yok ekran kartı takacak değiller ya şimdiki telefonların tamamı vram ı normal ramden kullanır misal note 3 de 3 gb ram var 2.66 sistem için kalanı vramnormal ram 3gb o kalan 1gb ram video ram
Aranızdada discovery 2 ye de iyi diyen çıkmamış. Ben disco 2 nin incelemesini vs dh dan izledim. Mesut Çevik bayağı beğeniyo. 850 tl de o telefona uygun değil mi ? Elite göre iyi değil bunun farkındayım fakat o bana göre çok büyük. Biraz kaba durucağını düşünüyorum şahsi fikrim. disco 2 bu konuda beni karşılar mı ? Bi fikirlerinizi alabilirmiyimdiscovery 2 1gb ramle 18000 civarı alıyordu antutudan 2gb ram olacak şimdi 20000 civarı olacagını düşünüyorum belkide daha fazla 800 tlye karar seninArkadaşlar Elite gmd2 dn iyi şimdi. Fakat bana 5.5" çok fazla geliyor. Arkadaşlarda o inç e benzer telefonlar var cebe sığmıyoAranızdada discovery 2 ye de iyi diyen çıkmamış. Ben disco 2 nin incelemesini vs dh dan izledim. Mesut Çevik bayağı beğeniyo. 850 tl de o telefona uygun değil mi ? Elite göre iyi değil bunun farkındayım fakat o bana göre çok büyük. Biraz kaba durucağını düşünüyorum şahsi fikrim. disco 2 bu konuda beni karşılar mı ? Bi fikirlerinizi alabilirmiyim