Ciksin artik su elite iyice merak ettim ekranini falan![]()

Yazilimi degistiriyorGaliba gm yurtdısındaki çin ureticilerle anlaşma yapıyo çin markalı telefonlar turkiyeye gelmiyor onlarda ülkemize geirmek için anlaşma yapıyor ve ismini ve donanımını değiştirip getiriyor cumartesi günü tv2 de donanımhaberi izleseydiniz iyi olurdu belkide izlemişssinizdir orada gm nin müdürü katılmıştı donanımhaber röportajını izlediğimde ilk gionne elife ye benzetmiştim bende
espri mahiyetine ekledim kimseyi dövecek halimiz yokNe kusru da kullandigimiz smile'lara dikkat edersek sevinirim

Mesut çevik kim?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesut Çevik deneme çekimleri yapmış cihazla. HDR açık fotoğraflar güzel olacağa benziyor.
Mesut çevik kim?
Google yok noob, tarayıcıyı sildim![]()
![]()
google yok diyo 
Tarayıcı yok !fakire bak yagoogle yok diyo
![]()
google play e kim girecekBunlar fotograflarin kalitesi düşürülmüş hali mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesut Çevik deneme çekimleri yapmış cihazla. HDR açık fotoğraflar güzel olacağa benziyor.
Mesut çevik kim?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesininLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. takma adıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'tir. önceleri sadece yazılarını okurken artık donanımhaber'in yeni uygulaması olan video inceleme bölümünde, son model ürünlerdeki incelemelerini bizlere görüntülü olarak da sunmaktadır. tane tane ve anlaşılır konuşmasının yanında düzgün türkçe kullanımı ile de dikkatleri üzerine toplamıştır. haniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdesem yeridir.
TeşekkürlerEkşi sözlükten alıntı: