0MG90
Üye
Bende HDR ile o hale getirebilirim fotoğraflarımı. Kalite çok iyi gelmedi bana göre.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesut Çevik deneme çekimleri yapmış cihazla. HDR açık fotoğraflar güzel olacağa benziyor.
Bende HDR ile o hale getirebilirim fotoğraflarımı. Kalite çok iyi gelmedi bana göre.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesut Çevik deneme çekimleri yapmış cihazla. HDR açık fotoğraflar güzel olacağa benziyor.
Full kaliteBunlar fotograflarin kalitesi düşürülmüş hali mi?
konu bence yanlış yerde android genel bölümünde olmalı
-Android 4,2,2(4,4 KitKat güncellemesi alacak)
-16mp arka,8mp ön kamera(ön kamerada optik odaklama dahi var)
bunlar biraz saçma değil mi sen böyle bir telefon çıkart içinde 4.2.2 ile gelsin ve ön kamera 8 mp 2 mp yapın fiyat düşük olsun çok gereksiz bir özellik olmuş
4.4 güncellemesini alacak sonuçta. Kamera konusunda farklı olmak istemişler.Yazılım konusunda serbestledi sanki hem bide neden google eski sürümü kullanın desin ki bu mantıklı gelmediYazılımın onların elinde olan birşey olduğunu sanmıyorum. Google ne derse o4.4 güncellemesini alacak sonuçta. Kamera konusunda farklı olmak istemişler.
Yazılım konusunda serbestledi sanki hem bide neden google eski sürümü kullanın desin ki bu mantıklı gelmedi

Bildiğim kadarıyla Aosp'u biraz değiştirip sunuyorlar ondan kasmaz.Bu telefonda stabillikte ve arayüzde kasma sorunu olur mu? s4 de filan bir uygulamadayken iki saatte menüye gidiyor da .s
Yazılım konusunda serbestledi sanki hem bide neden google eski sürümü kullanın desin ki bu mantıklı gelmedi
Çekim Video ise en fazla full hd dir yani fark olmayabilirO fiyata daha iyisini bulduysanız bize de söyleyin bizde alalım. 2.1 le çekim yap ta görelim aynı mı ?
Niye ki ne güzel yapmış adamlar-Android 4,2,2(4,4 KitKat güncellemesi alacak)
-16mp arka,8mp ön kamera(ön kamerada optik odaklama dahi var)
bunlar biraz saçma değil mi sen böyle bir telefon çıkart içinde 4.2.2 ile gelsin ve ön kamera 8 mp 2 mp yapın fiyat düşük olsun çok gereksiz bir özellik olmuş

Oppo nin ki gibi olabilirdi dönebilenNiye ki ne güzel yapmış adamlar![]()
Oppo nin ki gibi olabilirdi dönebilen
Oppo nin ki gibi olabilirdi dönebilen
Yani hiçbiri bir 3310 değilBence o hiç şık değildi. Ayrıca düştüğünde daha rahat dağılır. Yekpare bir cihaz dayanıklılık açısından daha iyidir.