Ön kameradan bahsediyoruz Allah aşkına.
Biz de.
Yani ? Kusura bakma yani de 8 mp. Duyunca insan bişeyler daha iyi olsun ister. Benim 2.1 mp kameramla aynı olacaksa neden 8mp damgası var ?
O fiyata daha iyisini bulduysanız bize de söyleyin bizde alalım. 2.1 le çekim yap ta görelim aynı mı ?
Bende buldun demedim bulduysanız dedim .Daha iyisini bulduğumu iddia etmedim ki.
@Türe canlı yayına baktım da tam izlediğim sırada reklam oldu. neyi tartışıyorlardı?
O fiyata daha iyisini bulduysanız bize de söyleyin bizde alalım. 2.1 le çekim yap ta görelim aynı mı ?
Tamam arkadaşım haklısın kusuruma bakma lütfen 
Haklı haksız bir durum yok , bur da telefonu tartışıyoruz genelde de telefonun bir kusurunu arayanlar note 3 - s4 alan insanlarTamam arkadaşım haklısın kusuruma bakma lütfen
![]()

Haklı haksız bir durum yok , bur da telefonu tartışıyoruz genelde de telefonun bir kusurunu arayanlar note 3 - s4 alan insanlar![]()
Ne alaka illa yüksek fiyatlı telefon alıp mı kusur arıycaz?Haklı haksız bir durum yok , bur da telefonu tartışıyoruz genelde de telefonun bir kusurunu arayanlar note 3 - s4 alan insanlar![]()
Ne dediğini anlamadım. Konu dışına çıkmayalım daha fazla.Ne alaka illa yüksek fiyatlı telefon alıp mı kusur arıycaz?
Laf sokmadın varsıyoyorum senin gibilerle uğraşamam. Cihazımdan memnunum çok şükür. Gm'nin prim yapması beni rahatsız etmez mutlu eder. Malum TÜRK şirket. Ama bunu idrak edememek sende vücud bulmuş vesselam.Haklı haksız bir durum yok , bur da telefonu tartışıyoruz genelde de telefonun bir kusurunu arayanlar note 3 - s4 alan insanlar![]()
Şimdiye kadar ne GM Kullandım nede yüksek fiyatlı bir telefon yani Gm yi savunmak için bir nedenim yok ben gördüğümü söylüyorum cihazı kötülüyor sun. Ağzını topla senin gibiler le uğraşamam falan sen kim oluyorsun acaba ?Laf sokmadın varsıyoyorum senin gibilerle uğraşamam. Cihazımdan memnunum çok şükür. Gm'nin prim yapması beni rahatsız etmez mutlu eder. Malum TÜRK şirket. Ama bunu idrak edememek sende vücud bulmuş vesselam.
Ne deyip de kotuledigimi sorabilir miyim ? 8mp. Performansı yok demek mi kötülemek ?Şimdiye kadar ne GM Kullandım nede yüksek fiyatlı bir telefon yani Gm yi savunmak için bir nedenim yok ben gördüğümü söylüyorum cihazı kötülüyor sun. Ağzını topla senin gibiler le uğraşamam falan sen kim oluyorsun acaba ?
Tamam haklısın.Ne deyip de kotuledigimi sorabilir miyim ? 8mp. Performansı yok demek mi kötülemek ?
Tamam haklısın.