Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Mümkün değil. :D

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Ciksin artik su elite iyice merak ettim ekranini falan:D

kingleng123

Üye
IPS ekran olmamasi neyi degistirir ki:bilmm

Invoke

Invoke

Üye
Ekranı görmeden konuşmak istemiyorum. :D Gelsin de bir bakalım.

Türe

Türe

Üye
Gmd nin ekrani da pahalıydı. En pahalı ekran olması mümkün.

0MG90

0MG90

Üye
Ekranı retina olsa ne güzel olurdu. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

omet

Galiba gm yurtdısındaki çin ureticilerle anlaşma yapıyo çin markalı telefonlar turkiyeye gelmiyor onlarda ülkemize geirmek için anlaşma yapıyor ve ismini ve donanımını değiştirip getiriyor cumartesi günü tv2 de donanımhaberi izleseydiniz iyi olurdu belkide izlemişssinizdir orada gm nin müdürü katılmıştı donanımhaber röportajını izlediğimde ilk gionne elife ye benzetmiştim bende

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Galiba gm yurtdısındaki çin ureticilerle anlaşma yapıyo çin markalı telefonlar turkiyeye gelmiyor onlarda ülkemize geirmek için anlaşma yapıyor ve ismini ve donanımını değiştirip getiriyor cumartesi günü tv2 de donanımhaberi izleseydiniz iyi olurdu belkide izlemişssinizdir orada gm nin müdürü katılmıştı donanımhaber röportajını izlediğimde ilk gionne elife ye benzetmiştim bende
Yazilimi degistiriyor

Türe

Türe

Üye

Mesut Çevik deneme çekimleri yapmış cihazla. HDR açık fotoğraflar güzel olacağa benziyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede
.caner.

.caner.

Üye
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Mesut Çevik deneme çekimleri yapmış cihazla. HDR açık fotoğraflar güzel olacağa benziyor.
Bunlar fotograflarin kalitesi düşürülmüş hali mi?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Mesut çevik kim?

Ekşi sözlükten alıntı:

sitesinin ve . takma adı 'tir. önceleri sadece yazılarını okurken artık donanımhaber'in yeni uygulaması olan video inceleme bölümünde, son model ürünlerdeki incelemelerini bizlere görüntülü olarak da sunmaktadır. tane tane ve anlaşılır konuşmasının yanında düzgün türkçe kullanımı ile de dikkatleri üzerine toplamıştır. hani desem yeridir.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
proandro

proandro

Üye
Süüüüperrrr bekliyoz GMD elite

Üst Alt