Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
@Türe canlı yayına baktım da tam izlediğim sırada reklam oldu. neyi tartışıyorlardı?

tapatalk

tapatalk

Üye
ya abi siz neyi tartışıyonuz 1000 tl civarında iyi bir cihaz. marka takıntısı olmayan alsın parası olanda iphone note3 falan baksın

• Beğen
Tepkiler: warsofwon
Invoke

Invoke

Üye
Diyorum ki 8mpixel için en iyisi değil yani arkadaki 8mpix performansı beklemeyin.

Türe

Türe

Üye
@Türe canlı yayına baktım da tam izlediğim sırada reklam oldu. neyi tartışıyorlardı?

Çok model denedik olmadı artık az ve öz cikaricaz diyordu mudur. Bir de teknik servisten falan konustular.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
:ah Tamam arkadaşım haklısın kusuruma bakma lütfen :tebessüm:
Haklı haksız bir durum yok , bur da telefonu tartışıyoruz genelde de telefonun bir kusurunu arayanlar note 3 - s4 alan insanlar :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: warsofwon
Invoke

Invoke

Üye
Haklı haksız bir durum yok , bur da telefonu tartışıyoruz genelde de telefonun bir kusurunu arayanlar note 3 - s4 alan insanlar :tebessüm:

Kusur aranacak bir durum da yok. Olanı söylüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Türe
0MG90

0MG90

Üye
Ne alaka illa yüksek fiyatlı telefon alıp mı kusur arıycaz?

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
Laf sokmadın varsıyoyorum senin gibilerle uğraşamam. Cihazımdan memnunum çok şükür. Gm'nin prim yapması beni rahatsız etmez mutlu eder. Malum TÜRK şirket. Ama bunu idrak edememek sende vücud bulmuş vesselam.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Laf sokmadın varsıyoyorum senin gibilerle uğraşamam. Cihazımdan memnunum çok şükür. Gm'nin prim yapması beni rahatsız etmez mutlu eder. Malum TÜRK şirket. Ama bunu idrak edememek sende vücud bulmuş vesselam.
Şimdiye kadar ne GM Kullandım nede yüksek fiyatlı bir telefon yani Gm yi savunmak için bir nedenim yok ben gördüğümü söylüyorum cihazı kötülüyor sun. Ağzını topla senin gibiler le uğraşamam falan sen kim oluyorsun acaba ?

Türe

Türe

Üye
Şimdiye kadar ne GM Kullandım nede yüksek fiyatlı bir telefon yani Gm yi savunmak için bir nedenim yok ben gördüğümü söylüyorum cihazı kötülüyor sun. Ağzını topla senin gibiler le uğraşamam falan sen kim oluyorsun acaba ?
Ne deyip de kotuledigimi sorabilir miyim ? 8mp. Performansı yok demek mi kötülemek ?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Alacak arkadaşların gönülleri kırılmasın diye uzatmaya gerek yok. :)

Invoke

Invoke

Üye
Kötülemek kötü gösterme çabasıdır, eksik yanlarını söylemek değil.

Cihazın eksiklerini söylemiştim zaten tekrar söyleyim:
Bataryası biraz düşük.
Hafıza kartı desteği yok.
Ön kamera lafı geçti ama bence çok önemsiz isterse ön kamera hiç olmasın. Evet ön kamera iyi ama "bu 8mpix. iphone 5 de 8mpix ikisi aynıdır" düz mantığı yanlış.
Batarya çıkarabilir olsaydı güzel olabilirdi bu da pek sorun değil.
Ekranı çok kaliteli değil, Z'ye Z1'e yapılan kötü yorumların hedefi olması olası bir durum. Aynı JDI tarafından üretilmiş zaten.

Tabi ki fiyat 1200lira olunca ve diğer özelliklerinin yanında bu eksikler pek mesele olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Türe

Üst Alt