Doğru...Bildiğim kadarıyla GM cihazları üretmiyo etiketliyo kendi adıyla piyasaya sürüyor ama yinede bu piyasada iyi performans düşük fiyat stratejisiyle rakipleri arasında yer edinmiş durumda
Hayır hafıza kartı takılmıyor ve kapak açılmıyor.Hafıza kartı takabilcekmiyiz ? arka kapak acılabiliyormu ?
2.200Lumia 1520V yi bekleyecektim ama bu cihaz sayesinde şoke oldum. Normalde hiç android sevmem ama aynı zamanda performans tutkunu olduğum için alasım geldi acaba alsam mı...
biraz fazla bence o telefon için
) abi şekil olarakta çok iyi görünüyor ekran full hd gorilla glass 3tü yanlışım varsa düzeltin . ama tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz.Hem kart takamamız virüs vb. Kotu etmenlerden koruyacaktır iphonede oldugu gibi ve bunlar usb tarzi baglantiyi yayma cabalaridirŞubat ayı içi kesin değil.Kesin olarak çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi var mı? Tam olarak tekno marketlere ne zaman gelir(Teknosa, Saturn, Vatan vb..)?

Beyler bence arka kapak açılmıyor sd kart takılmıyor konusuna filan hiç takılmaya gerek yok zaten çoğunuz 8gb sd jart takıyoduk model zaten 32 gb..? Fiyat desen mükemmel diğer türk piyasasındaki amirallere göre . güç desen note 3ü darmaduman etti kamera ön 8 :S model gioneden etiket olduğundan bişeyler biliyorum kameranın lensleri iphoneninkinden) abi şekil olarakta çok iyi görünüyor ekran fu ll hd gorilla glass 3tü yanlışım varsa düzeltin . ama tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz.Hem kart takamamız virüs vb. Kotu etmenlerden koruyacaktır iphonede oldugu gibi ve bunlar usb tarzi baglantiyi yayma cabalaridir
İyi günler kardes niye bukadar ters ciktin anlamadim . Kart takamamak tabikide cok buyuk eksiklik ama 64 gb takan senin dediğin gibi cogu kimsede yok helede ulkemizde fiyatlar bariz seviyedeyken . on kameradan bahsediyoruz daha 3-4 gecen yok ama gione 8 koydu sanki telefonu gormus gibi kamerasi kalitesiz demeye basladin. Ama şu soylediginde katiliyorum iphonenun 8mpi bana gore samsung g s4un 13unden iyidir.Bide bazı bilgilere gore Gmobile firması 4gb ram olan yada 3gb ram 1gb ekran karti olan versiyon sunabilirmiş firmanin kendi yaptigi degisiklik .Kart olayı kesinlikle eksikliktir. Siz 8GB takabikirsiniz ama destekliyorsa 64GB dahi takabilirdim ben ve çoğu alacak olan. Telefonun özellikleri güçlendikçe hafızanın da daha yüksek olması gerekir.
Ön kamerası çok matah değil idare eder. Bu işler megapixelle olmuyor. Diskavri'nin arka kamerası da 8mpixel benim telefonun arka kamerası da 8mpixel aralarında ciddi fark var.
Lensler iPhone'nin kullandıklarından mı? Bunu nereden çıkardınız? Ama 1.34mikron bir pixelin büyüklüğü yani Apple'ın iPhone5S ile "Daha büyük pixeller daha kaliteli fotoğraflar" şeklinde ya da buna benzer bir şekilde reklamını yaptığı pixel boyutu.İki model var. Elite 32GB Rom/3GB Ram, Elite Lite 16GB Rom/2GB Ram. @Mad EagLe
Cok haklisin gmd 1 ve sarj konusunda zaten 3000mahın ustune cikarma cabalari varmis mudur soyluyoBence cihaz harikulade olmuş. Note 3 müşterilerinin hepsi buna kayacak taksitler kalktı adam nasıl verecek tingo 2000 tl onu verene kadar çıkarsın 1200 bunu alsın
2 gb sistem belleği diye birşey okudum sanırım yanlış anladım mesela 16 gb 2 gbsi sistem böyle değil dimi ? Eğer böyleyse sd kart sorun olmaz heleki 32 gbde hiç sorun olmaz ama android daha fazla yer kaplar diye düşünüyorum. Bunun dışında batarya konusu sıkıntılı gibi. Sıkıntılı derken sorun edecek kadar değil. Normal bir cihazmış gibi kullanırsın mesela note 2 veya 3 gibi extra bir performans beklemezsin. Zaten artık herkes cebinde usb kablosu ile geziyor ve her yerde pc var şarj eskisi kadar sorun değil mesela bir otobüs seyahati yaparken bile tvlerinden şarj edebiliyorsunuz. 2500 mah kötü bir değer değil bakın s3 2100 mah kötü mü ? Hayır ideal ancak bu cihazın ekranının daha büyük olması ve daha güçlü bir donanıma sahip olması pil tüketimini artıracaktır s3ün biraz daha kötüsünü düşünün işte.
Ben gmdye güvenip alamadım iyiki almamışım diyorum memnunum cihazımdan ancak alsamda pişman etmezdi heralde. Ama güvenemedim. Benim gibi birçok kişi güvenemeyip almadı gmd 1'i. Ama gmd artık güven kazandı ve çin malı tabularını yıktı. Eğer bir aksilik olmazda bu fiyata bu cihazlar Türkiyeye gelirse piyasayı alt üst eder. Başka ülkelerde bizim verdiğimiz fiyatın yarısını verip bizle aynı cihazı kullananlar var. Bakın note 3 mesela türkiye 2000 iken başka bir ülkede 1200-1300 olabiliyor. Gmd de o fiyatta note 3e kafa tutuyor![]()
Artık Türkiye piyasasinin ucuzlamasi lazimKonuyu sürekli takip ediyorum ya kötüleme ya da yüceltme var objektif bakan arkadaşlarımız da yok değil tabi