Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu telefon sizce arayüzde kasar mı? dayım s4 almış, iki günlük hemde, bildirim çubuğunu indirmek için 2 dakikasını harcamıştı inanılmaz kasıyordu. bi programdan menüye gitmek için kaç saniye bekliyorduk. her gördüğüm android böyle. s2, s3, s4, filan. sizce bu öyle olur mu?

tapatalk

tapatalk

Üye
benden objektif adam mı var telefondan saymıyorum gm'leri :D

.caner.

.caner.

Üye
Bu telefon sizce arayüzde kasar mı? dayım s4 almış, iki günlük hemde, bildirim çubuğunu indirmek için 2 dakikasını harcamıştı inanılmaz kasıyordu. bi programdan menüye gitmek için kaç saniye bekliyorduk. her gördüğüm android böyle. s2, s3, s4, filan. sizce bu öyle olur mu?

Bizde niye öyle değil ?
benden objektif adam mı var telefondan saymıyorum gm'leri :D
:zzz:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kart olayı kesinlikle eksikliktir. Siz 8GB takabikirsiniz ama destekliyorsa 64GB dahi takabilirdim ben ve çoğu alacak olan. Telefonun özellikleri güçlendikçe hafızanın da daha yüksek olması gerekir.

Ön kamerası çok matah değil idare eder. Bu işler megapixelle olmuyor. Diskavri'nin arka kamerası da 8mpixel benim telefonun arka kamerası da 8mpixel aralarında ciddi fark var.

Lensler iPhone'nin kullandıklarından mı? Bunu nereden çıkardınız? Ama 1.34mikron bir pixelin büyüklüğü yani Apple'ın iPhone5S ile "Daha büyük pixeller daha kaliteli fotoğraflar" şeklinde ya da buna benzer bir şekilde reklamını yaptığı pixel boyutu.İki model var. Elite 32GB Rom/3GB Ram, Elite Lite 16GB Rom/2GB Ram. @Mad EagLe
Eksiklik olduğu aşikar ancak sorun edecek kadar değil bu fiyata bu donanım çok iyi ancak illa bir yerden kısmak zorundalar. Böyle olmuş artık yapacak birşey yok aslında kullanıcı isteklerini dikkate alan gm'nin bunu yapmaması lazımdı malum bugün g2 almayanların çoğu sd kart desteği olmadığı için almıyor. Gmd 1'e göre istekleri göz önünde tutarak çok iyi cihazlar yapmışlar. Böyle devam ederse 5-6 ay sonra çıkacak cihazlarını hehesap edemiyorum snap 805 adreno 350 5 gb ram 20 mp kamera 3500 mah batarya ile gelirse şaşırmam hatta bir de discovery zoom yapıp 41 megapixel yaparlarsa yine şaşırmam hele bi de fiyatı 1500 lira yaparlarsa yine şaşırmam :D

• Beğen
Tepkiler: warsofwon ve Dede
Legendary.

Legendary.

Üye
Eksiklik olduğu aşikar ancak sorun edecek kadar değil bu fiyata bu donanım çok iyi ancak illa bir yerden kısmak zorundalar. Böyle olmuş artık yapacak birşey yok aslında kullanıcı isteklerini dikkate alan gm'nin bunu yapmaması lazımdı malum bugün g2 almayanların çoğu sd kart desteği olmadığı için almıyor. Gmd 1'e göre istekleri göz önünde tutarak çok iyi cihazlar yapmışlar. Böyle devam ederse 5-6 ay sonra çıkacak cihazlarını hehesap edemiyorum snap 805 adreno 350 5 gb ram 20 mp kamera 3500 mah batarya ile gelirse şaşırmam hatta bir de discovery zoom yapıp 41 megapixel yaparlarsa yine şaşırmam hele bi de fiyatı 1500 lira yaparlarsa yine şaşırmam :D

Firmanın bu durumda yapabilecek bir şeyi yok ki :) Telefonun anca yazılımını değiştirirler,arayüzünü vs. Muzaffer Gölcü twitterde bi kullanıcının tweeti üzerine çalışmalarımız devam ediyor felan yazmıştı batarya konusunda mesela bence olmayacak bataryada bi artma :) Tekrar söylüyorum umarım yanılırım.

• Beğen
Tepkiler: Kerim. ve Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Firmanın bu durumda yapabilecek bir şeyi yok ki :) Telefonun anca yazılımını değiştirirler,arayüzünü vs. Muzaffer Gölcü twitterde bi kullanıcının tweeti üzerine çalışmalarımız devam ediyor felan yazmıştı batarya konusunda mesela bence olmayacak bataryada bi artma :) Tekrar söylüyorum umarım yanılırım.
Ben bir sonraki cihaz için diyorum 6-7 ay sonra :)

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
cihazlar bence pahalı gmnin 3 yıl daha 1000 tlnin üstüne çıkması bence yanlış bu cihaz 999 tl gibi bir fiyata gelseydi Gm 2014 en çok satılan olarak kapatırdı ve kullanıcı sayısını 5 e katlardı ama dolar kurundan olmadı demek

Son düzenleme:
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye

Aslında ben de aynısını demiştim bir iki sayfa önce. "Eksik ama diğer özelliklerin ve fiyatının yanında bunu görmezden gelebiliriz."
Adreno 350 yok. :D :D Tamam şaka =P :D

cihazlar bence pahalı gmnin 3 yıl daha 1000 tlnin üstüne çıkması bence yanlış bu cihaz 999 tl gibi bir fiyata gelseydi Gm 2014 en çok satılan olarak kapatırdı ve kullanıcı sayısını 5 e katlardı ama dolar
kurundan olmadı demek

Zaten Diskavri2 daha ucuz olacak. Elit daha üst düzey için. Yani yine 1000Lira altında F/P ürünü olacak. Artık vatandaş hangisini isterse.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben bir sonraki cihaz için diyorum 6-7 ay sonra :)

Olmadığını biliyorum tahminen söylemiştim mesela g3ü s5i lumia 1020yi tahmin etmek zor değildi :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Uzun lafın kısası gelsede baksak kurcalasak alsak :D 17 şubata kadar Bursadayım inşallah çıkar o ara aldırırım hemen gitmeden :DUzun lafın kısası gelsede baksak kurcalasak alsak :D 17 şubata kadar Bursadayım inşallah çıkar o ara aldırırım hemen gitmeden :D

0MG90

0MG90

Üye
Umarım haftaya falan çıkar bende incelemeye giderim

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ön kamerası kötü mü ? : )

• Beğen
Tepkiler: warsofwon
Türe

Türe

Üye

Türe

Türe

Üye
Tnt de (tv2)

Türe

Türe

Üye
Ön kameradan bahsediyoruz Allah aşkına.
Yani ? Kusura bakma yani de 8 mp. Duyunca insan bişeyler daha iyi olsun ister. Benim 2.1 mp kameramla aynı olacaksa neden 8mp damgası var ?

• Beğen
Tepkiler: Legendary.

Üst Alt