Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

xtrem06

xtrem06

Üye
arka kapak çıkıyormu Batarya çıkıyormu,ayrıca micro sd vs takilabiliyormu gerci 32 gb artar bile ama,bunları kaçırdım galiba :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bana bu cihaz çok ısınacak gibi geliyor (aşırı muhalefete gerek yok kişisel görüş) :)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve avast
avast

avast

Üye
Bencede baya isinacak gibi

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Legendary.

Legendary.

Üye
arka kapak çıkıyormu Batarya çıkıyormu,ayrıca micro sd vs takilabiliyormu gerci 32 gb artar bile ama,bunları kaçırdım galiba :D
Arka kapak çıkmıyor.
Batarya çıkmıyor.
Sd kart desteği yok.

Telefonu kötüler gibi oldu :kıskıs:

Invoke

Invoke

Üye

Batarya çıkmıyor. Hafıza kartı desteği yok.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Bana bu cihaz çok ısınacak gibi geliyor (aşırı muhalefete gerek yok kişisel görüş) :)
Telefonun arka kısmında iç yüzeyde ince bir metal var ve bu şekilde ısıyı yayarak telefonun ısınmamasını sağlıyor(muş).
Arka kapak çıkmıyor.
Batarya çıkmıyor.
Sd kart desteği yok.

Telefonu kötüler gibi oldu :kıskıs:
Arka kapak nasıl çıkmıyor , çıkıyor batarya kapağa yapışık : )

Invoke

Invoke

Üye
Batarya çıkarılabilir değil. @XcoverIsınır tabi 550mhz ile çalışıyor GPU. @mehmet yasir

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Kit Kat

Kit Kat

Üye
Batarya çıkarılabilir değil. @XcoverIsınır tabi 550mhz ile çalışıyor GPU. @mehmet yasir
Batarya çıkıyo demedim ki arka kapak çıkmıyor demiş ben arka kapak çıkıyor batarya kapağa yapışık dedim yoksa batarya hiçmi çıkmıyor ?

Türe

Türe

Üye
Bana 5.7 küçük geliyor artık :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke
0MG90

0MG90

Üye
Hafıza kartı desteği yok mu? :/ Bu benim için sorun.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Invoke

Invoke

Üye
Hafıza kartı desteği yok mu? :/ Bu benim için sorun.

Olsa güzel olurdu tabi ama fiyat 1200 civarı özellikler böyle ve 32gb seçeneği olunca 24 kalacağını varsayalım, bence bu eksikler (batarya, hafıza kartı...) diğer özelliklerin yanında pek mesele olmuyor.
Batarya çıkıyo demedim ki arka kapak çıkmıyor demiş ben arka kapak çıkıyor batarya kapağa yapışık dedim yoksa batarya hiçmi çıkmıyor ?

Nasıl kapağa yapışık ? GSMArenada "Non-Removable Battery" yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Dede
0MG90

0MG90

Üye
Olsa güzel olurdu tabi ama fiyat 1200 civarı özellikler böyle ve 32gb seçeneği olunca 24 kalacağını varsayalım, bence bu eksikler (batarya, hafıza kartı...) diğer özelliklerin yanında pek mesele olmuyor.

Konu dışına çıkmayalım ama hayırlı olsun 10.000 mesaj olmuş :D

Bir an önce Mediamarkt a gitmem lazım yakın ama bir türlü gidemiyorum. Hep sorun çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Kit Kat

Kit Kat

Üye

Kapakla Batarya birleşik diye hatırlıyorum bi videodan sanki o videoyu aradım bulamadım E7 nin. Ama onu ararken Bu E7 nin Mini si varmış o çok daha güzel keşke onuda getirselermiş.

0MG90

0MG90

Üye
Kapakla Batarya birleşik diye hatırlıyorum bi videodan sanki o videoyu aradım bulamadım E7 nin. Ama onu ararken Bu E7 nin Mini si varmış o çok daha güzel keşke onuda getirselermiş.
Arka kapak açılmıyor telefon komple kapak yani batarya değişimi zor

boran9999

boran9999

Üye
System X

System X

Üye
beyler bu cihaz bildiğin kopya
bence bu tür cihazlara para verilmez.bu seviye bir telefon için markalı olanları tercih etmek daha doğru olur düşüncesindeyim...

warsofwon

warsofwon

Üye
Videodan haberim yoktu . pardon beyler:locked:

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
beyler bu cihaz bildiğin kopya
bence bu tür cihazlara para verilmez.bu seviye bir telefon için markalı olanları tercih etmek daha doğru olur düşüncesindeyim...
Para verilmez derken mantikli bir sebep soylermisin?gidipte ayni hatta daha kisik donanimlara sahip telefonlarami 2.000lira vermek daha doğru?

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Dede

Üst Alt