Arka kapak çıkmıyor.arka kapak çıkıyormu Batarya çıkıyormu,ayrıca micro sd vs takilabiliyormu gerci 32 gb artar bile ama,bunları kaçırdım galiba![]()

arka kapak çıkıyormu Batarya çıkıyormu,ayrıca micro sd vs takilabiliyormu gerci 32 gb artar bile ama,bunları kaçırdım galiba![]()
Telefonun arka kısmında iç yüzeyde ince bir metal var ve bu şekilde ısıyı yayarak telefonun ısınmamasını sağlıyor(muş).Bana bu cihaz çok ısınacak gibi geliyor (aşırı muhalefete gerek yok kişisel görüş)![]()
Arka kapak nasıl çıkmıyor , çıkıyor batarya kapağa yapışık : )Arka kapak çıkmıyor.
Batarya çıkmıyor.
Sd kart desteği yok.
Telefonu kötüler gibi oldu![]()
Batarya çıkıyo demedim ki arka kapak çıkmıyor demiş ben arka kapak çıkıyor batarya kapağa yapışık dedim yoksa batarya hiçmi çıkmıyor ?Batarya çıkarılabilir değil. @XcoverIsınır tabi 550mhz ile çalışıyor GPU. @mehmet yasir
Hafıza kartı desteği yok mu? :/ Bu benim için sorun.
Batarya çıkıyo demedim ki arka kapak çıkmıyor demiş ben arka kapak çıkıyor batarya kapağa yapışık dedim yoksa batarya hiçmi çıkmıyor ?
Konu dışına çıkmayalım ama hayırlı olsun 10.000 mesaj olmuşOlsa güzel olurdu tabi ama fiyat 1200 civarı özellikler böyle ve 32gb seçeneği olunca 24 kalacağını varsayalım, bence bu eksikler (batarya, hafıza kartı...) diğer özelliklerin yanında pek mesele olmuyor.
Nasıl kapağa yapışık ? GSMArenada "Non-Removable Battery" yazıyor.
Kapakla Batarya birleşik diye hatırlıyorum bi videodan sanki o videoyu aradım bulamadım E7 nin. Ama onu ararken Bu E7 nin Mini si varmış o çok daha güzel keşke onuda getirselermiş.Olsa güzel olurdu tabi ama fiyat 1200 civarı özellikler böyle ve 32gb seçeneği olunca 24 kalacağını varsayalım, bence bu eksikler (batarya, hafıza kartı...) diğer özelliklerin yanında pek mesele olmuyor.
Nasıl kapağa yapışık ? GSMArenada "Non-Removable Battery" yazıyor.
Arka kapak açılmıyor telefon komple kapak yani batarya değişimi zorKapakla Batarya birleşik diye hatırlıyorum bi videodan sanki o videoyu aradım bulamadım E7 nin. Ama onu ararken Bu E7 nin Mini si varmış o çok daha güzel keşke onuda getirselermiş.
he anladım o çok kötüymüş o zaman ya.Arka kapak açılmıyor telefon komple kapak yani batarya değişimi zor
Arka kapak çıkmıyor.
Batarya çıkmıyor.
Sd kart desteği yok.
Telefonu kötüler gibi oldu![]()
Niye çok kötü ki?çoğu telefon öyle(samsunglar hariç)he anladım o çok kötüymüş o zaman ya.
Para verilmez derken mantikli bir sebep soylermisin?gidipte ayni hatta daha kisik donanimlara sahip telefonlarami 2.000lira vermek daha doğru?beyler bu cihaz bildiğin kopya
bence bu tür cihazlara para verilmez.bu seviye bir telefon için markalı olanları tercih etmek daha doğru olur düşüncesindeyim...