Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bu arada gm nin duyulmasi hakkinda verdigim ornekte huwai ile karsilastirdim yani onu satamazsin ama gm duyan vardir yani her neyse bos verin konuyu dagitmayalim dagittik zaten
ins bataryayi biraz artirirlar alacaklar icin cok guzel bi urun

Nasıl artırsınlar? Cihazın özellikleri belli zaten.

Anaaa, harbi mi ? :D Çok güzel olur. :D
Pek umutlanmayın bence :D

Telefon birebir geleceği için oynama olmaz,en fazla yaptıkları optimizasyonu felan geliştirirler.Umarım yanılırım :)

Bence de umutlanmayın. :D

Batarya düşük dedim, yine diyorum ilk gionee e7 haberinde de demiştim ama yetersiz de değil, gayet iş görür. Nexus 5'de de 2300mAh var. =P

Cihazın optimizasyonu nasıl ki? :hmmm
Çok merak ettim ya şu cihazı. :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.

ozakin70

ozakin70

Üye

DH forumun videosunda yetecegini soylemis ama twiterdan calisiyoruz demesi aca mi dedirtiyor ondan yazdim

0MG90

0MG90

Üye
DH forumun videosunda yetecegini soylemis ama twiterdan calisiyoruz demesi aca mi dedirtiyor ondan yazdim
Muzaffer Gölcü'de kullanıyorum, yetiyor demişti ama kullanıma göre değişir.

Invoke

Invoke

Üye
İyi ki Z Ultra almamışım. :D Aynı kaliteyi yaşayacağımı düşünmüyorum ama fiyat neredeyse yarı yarıya. :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve .caner.
0MG90

0MG90

Üye
İyi ki Z Ultra almamışım. :D Aynı kaliteyi yaşayacağımı düşünmüyorum ama fiyat neredeyse yarı yarıya. :D
Sony kalitesi bir başka ama :) Ben kararsızım. Gidip bir bakmam lazım karar için.

ozakin70

ozakin70

Üye
Sony kalitesi bir başka ama :) Ben kararsızım. Gidip bir bakmam lazım karar için.
Hocam en iyisi elde bakmak sonucta hergun yanimizdan ayirmadigimiz bisey ozelligi gectim bagzi cihazlar sirf kalitesindede alinir yani;)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Legendary.

Legendary.

Üye
sen çok yanlış anlamışsın :) batarya 3.000 mah olsun istiyor nerdeyse herkes bu yüzden bunun üzerinde çalışıyoruz dedi.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ozakin70

ozakin70

Üye
sen çok yanlış anlamışsın :) batarya 3.000 mah olsun istiyor nerdeyse herkes bu yüzden bunun üzerinde çalışıyoruz dedi.
Bende ayni seyi dedim zaten millet artsin istiyor onlarda calisiyoruz uzerinde diyor demek istedim neyse bosver anlasamicaz;D

anilari35

anilari35

Üye

Bence de umutlanmayın. :D

Batarya düşük dedim, yine diyorum ilk gionee e7 haberinde de demiştim ama yetersiz de değil, gayet iş görür. Nexus 5'de de 2300mAh var. =P

Cihazın optimizasyonu nasıl ki? :hmmm
Çok merak ettim ya şu cihazı. :D
kullanıcıların isteklerini önemsiyorlar d2 içinde 1gb ram yetersiz dedik ve 2gb ramle çıkartacaklarmış cihazı

• Beğen
Tepkiler: Legendary.
Invoke

Invoke

Üye
kullanıcıların isteklerini önemsiyorlar d2 içinde 1gb ram yetersiz dedik ve 2gb ramle çıkartacaklarmış cihazı

Tüm Diskavri2ler hazır adamlar sırayla açıp ramimi değiştiriyor? Demek ki baktılar böyle olmayacak farklı cihaz düşündüler. Zaten kullanıcıyı önemsemek zorunda çünkü onları buraya getirenler bu kullanıcılar ve eğer önemsemezse istediğimiz cihaz uygun fiyata gelmezse neden onları tercih edelim? Uzun lafın kısası bence 2500 değişmez ama umarım yanılırım. :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Tüm Diskavri2ler hazır adamlar sırayla açıp ramimi değiştiriyor? Demek ki baktılar böyle olmayacak farklı cihaz düşündüler. Zaten kullanıcıyı önemsemek zorunda çünkü onları buraya getirenler bu kullanıcılar ve eğer önemsemezse istediğimiz cihaz uygun fiyata gelmezse neden onları tercih edelim? Uzun lafın kısası bence 2500 değişmez ama umarım yanılırım. :D
Yanıl !

mehmettech

mehmettech

Üye
3000mah dan aşağısı bu telefon için ayıp olur.Hatta 1200tl yerine1300 bile verilir bu uğurda :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Keşke tam 5 inç olsa. Şu an aynı phelevision gibi :D yatay tutunca aynı Sharp'ın aquos serisi televizyonlarına benziyor :D arkadan bakınca Lumia 1520'ye benziyor :D yandan bakınca da ... neyse bir şeye benzetemedim ama telefon çok karizmatik.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve Invoke

Üst Alt