Para senden çıkmıyor mu? hayır :)
Kayahan14 Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Para senden çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla ... hayır
Van Hohenheim Üye Kayahan14' Alıntı: 3-4 tane var katılmıyorum ben nasıl göndericeksin hem Genişletmek için tıkla ... tamam flaş olmasada olur başka birsey düşünürüz sıkıntı yok kargoyla gönderecem
Kayahan14' Alıntı: 3-4 tane var katılmıyorum ben nasıl göndericeksin hem Genişletmek için tıkla ... tamam flaş olmasada olur başka birsey düşünürüz sıkıntı yok kargoyla gönderecem
Van Hohenheim Üye Kayahan14' Alıntı: Ödül yeni bir telefon olabilir. Genişletmek için tıkla ... para benden çıkmayacaksa hiç sorun değil
Kayahan14' Alıntı: Ödül yeni bir telefon olabilir. Genişletmek için tıkla ... para benden çıkmayacaksa hiç sorun değil
Bilişim Profesörü Üye Beyler, heves kırmak gibi olmasında burada yazana göre öyle uçuk ödüller verilemiyor galiba Yarışmalar İçin Belirlenen Ödüller ve Ödüllerin Verilebilmesi için Geçerli Olacak Kriterler.. - MaxiCep
Beyler, heves kırmak gibi olmasında burada yazana göre öyle uçuk ödüller verilemiyor galiba Yarışmalar İçin Belirlenen Ödüller ve Ödüllerin Verilebilmesi için Geçerli Olacak Kriterler.. - MaxiCep
Bilişim Profesörü Üye GameOfShadows' Alıntı: tamam flaş olmasada olur başka birsey düşünürüz sıkıntı yok kargoyla gönderecem Genişletmek için tıkla ... Katgo parası da MaxiCep den olacak ama Kayahan14' Alıntı: sen gerçekten telefon mu verilcek sandın Genişletmek için tıkla ... Yoo, telefon verilmez tabiki. Ama arkadaşın dediği flash bellek bile verilemiyor byrada yazana göre, kontör ve bloknot verilebiliyor sadece.
GameOfShadows' Alıntı: tamam flaş olmasada olur başka birsey düşünürüz sıkıntı yok kargoyla gönderecem Genişletmek için tıkla ... Katgo parası da MaxiCep den olacak ama Kayahan14' Alıntı: sen gerçekten telefon mu verilcek sandın Genişletmek için tıkla ... Yoo, telefon verilmez tabiki. Ama arkadaşın dediği flash bellek bile verilemiyor byrada yazana göre, kontör ve bloknot verilebiliyor sadece.
Bilişim Profesörü Üye Kayahan14' Alıntı: belki arkadaş kendisi verir Genişletmek için tıkla ... O zaman iş değişir İstediği her şeyi verebilir, öyle olursa mesela bence 1 TB lık HDD verebilir
Kayahan14' Alıntı: belki arkadaş kendisi verir Genişletmek için tıkla ... O zaman iş değişir İstediği her şeyi verebilir, öyle olursa mesela bence 1 TB lık HDD verebilir
Van Hohenheim Üye madem soru sorulmuyor ben son bir soru sorayım; Hasta la Vista Baby Repliği ile hafızalara kazınan film hangisidir?
madem soru sorulmuyor ben son bir soru sorayım; Hasta la Vista Baby Repliği ile hafızalara kazınan film hangisidir?
Van Hohenheim Üye kemalsen1999' Alıntı: Vuuu huuu, güzel soru Terminatör : Genişletmek için tıkla ... Tebrikler :geçen gün seriyi bastan izleyince aklımda kalmış
kemalsen1999' Alıntı: Vuuu huuu, güzel soru Terminatör : Genişletmek için tıkla ... Tebrikler :geçen gün seriyi bastan izleyince aklımda kalmış
Bilişim Profesörü Üye GameOfShadows' Alıntı: Tebrikler :geçen gün seriyi bastan izleyince aklımda kalmış Genişletmek için tıkla ... Tebriği boşver de sen şu 1 TB lık harddiski düşün bence Muhtar
GameOfShadows' Alıntı: Tebrikler :geçen gün seriyi bastan izleyince aklımda kalmış Genişletmek için tıkla ... Tebriği boşver de sen şu 1 TB lık harddiski düşün bence Muhtar
Van Hohenheim Üye kemalsen1999' Alıntı: Tebriği boşver de sen şu 1 TB lık harddiski düşün bence Muhtar Genişletmek için tıkla ... tabi ya öğrencinin parası boldur zaten bırak 1 tbı 3 tb göndericem tabii ödülü maxicep karşılayıp hakemliği ben yaparsam ne ala
kemalsen1999' Alıntı: Tebriği boşver de sen şu 1 TB lık harddiski düşün bence Muhtar Genişletmek için tıkla ... tabi ya öğrencinin parası boldur zaten bırak 1 tbı 3 tb göndericem tabii ödülü maxicep karşılayıp hakemliği ben yaparsam ne ala
Bilişim Profesörü Üye GameOfShadows' Alıntı: tabi ya öğrencinin parası boldur zaten bırak 1 tbı 3 tb göndericem Genişletmek için tıkla ... 3-5 kişi danaya girer gibi harddiske girelim
GameOfShadows' Alıntı: tabi ya öğrencinin parası boldur zaten bırak 1 tbı 3 tb göndericem Genişletmek için tıkla ... 3-5 kişi danaya girer gibi harddiske girelim
Bilişim Profesörü Üye Biliyorum, uygun bir vakit koyarım diyip, kendimi oyalıyorum hep, bekleye bekleye oldu mu sana 2 yıl
Van Hohenheim Üye kemalsen1999' Alıntı: Biliyorum, uygun bir vakit koyarım diyip, kendimi oyalıyorum hep, bekleye bekleye oldu mu sana 2 yıl Genişletmek için tıkla ... 60 saniyeni almayacak bende ilk birkaç ay avatarsızdım ama o zaman internet yoktu nereye avatar koyuyuon
kemalsen1999' Alıntı: Biliyorum, uygun bir vakit koyarım diyip, kendimi oyalıyorum hep, bekleye bekleye oldu mu sana 2 yıl Genişletmek için tıkla ... 60 saniyeni almayacak bende ilk birkaç ay avatarsızdım ama o zaman internet yoktu nereye avatar koyuyuon