Genel Bilgi Yarışması // Yarışma Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
o değilde ödül nasıl gönderilecek. onu anlamadım :)kayahan huu ?neyse adam arazi oldu 8de görüşürüz :D
Ben anlatayım nasıl alacağını sana. Şimdi yarışma tamamen bitince yani kazandığını belirten bir konu daha açılacak böyle herkes seni tebrik edecek falan. Yani kazandığın resmileşince (zaten resmileşti ama o konunun da açılması lazım :p) @Ozan a pm atıyorsun durum böyleyken böyle, ben bu yarışmayı kazandım, ödülümü almak isiyorum diye o da senden numaranı isteyecek ve kontörünüz yüklenmiştir. BlokNot mevzusunu da istersen Ozan Abi ye sor, belki verir :ehe

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Ben anlatayım nasıl alacağını sana. Şimdi yarışma tamamen bitince yani kazandığını belirten bir konu daha açılacak böyle herkes seni tebrik edecek falan. Yani kazandığın resmileşince (zaten resmileşti ama o konunun da açılması lazım :p) @Ozan a pm atıyorsun durum böyleyken böyle, ben bu yarışmayı kazandım, ödülümü almak isiyorum diye o da senden numaranı isteyecek ve kontörünüz yüklenmiştir. BlokNot mevzusunu da istersen Ozan Abi ye sor, belki verir :ehe
ödül 15 tl değil miköntör ne alaka :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
15 tl kontör ödül ayrıca sen birisine pm atmayacaksın ben senin numaranı alıcam

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
15 tl kontör ödül ayrıca sen birisine pm atmayacaksın ben senin numaranı alıcam
:allalla: En son MaxiCep RAP bilgi yarışmasını kazanmıştım, orada Ozan abiye mesaj atmıştım. Ödülleri yönetim vermiyor mu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Yönetim veriyor ama sizin birşey yapmanıza gerek yok

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bende ödülü nakit sanıyom hay Allahım ya :Dkayahan birşey soracam ben de okul kapanınca yarışma düzenlemek istiyorum ödül sadece kontor olmak zorunda mı ?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
soru kaçta :sirit:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
soru sormuyom artık çağrı :D
bende ödülü nakit sanıyom hay Allahım ya :Dkayahan birşey soracam ben de okul kapanınca yarışma düzenlemek istiyorum ödül sadece kontor olmak zorunda mı ?
başka bi şeyi ulaştırabiliyosan o da olur :kop:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
o zaman boşa bekliyom :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
bekliyormuydun :ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ilk defa soru kaçırmayayım diye erken geldim ondada soru sorulmuyormuş :ah

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
bu soru çağrıya gelsin
3. soruyu bilen üye kimdir?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
bende hep bi yarışmaya katılmak istemişimdir :D bi kere katıldığımda birinci gidiyordum yarışma kapatıldı :(

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bende hep bi yarışmaya katılmak istemişimdir :D bi kere katıldığımda birinci gidiyordum yarışma kapatıldı :(
güzel bir ödül de düşündüm :naughty: haziranın ortalarında yada temmuzun başında yapacağım. :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
daha varmış da ödül ne ?geçenki s3 mini hediyeli yarışmada da internetim yoktu :angry:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
16 gblık bir flaş disk'in gayet güzel bir ödül olacağını düşündüm :) öyle dandik flaşda deil ha kingston :pro: