kfahaa
Üye
yazar daha acele etmeAbi yaz beni![]()

yazar daha acele etmeAbi yaz beni![]()

Yarışmada başarılarBenide yaz o zaman hocam![]()

Bende 12 mp samsung kamera ileYazda discovery ile foto çekmiştim onunla katılıcam![]()
.
Bende 12 mp samsung kamera ile
Yaz beni yarın fotografi eklerim![]()
En alttakine bayıldım ortadakide güzel2010'da kayıt olduğun için 1 gereksinimi karşılıyorsun yazıyorum
Yarışma az sonra açacağım konuda başlayacak:Beni de yaz abi. Mesajım çok yok ama gerçekten yarışmaya katılmak istiyorum. Umarım kabul edersin
@minooyzdım ama yarın ddeğil yeni konu açacağım 20 olunca oraya ekleyeceksibn
En alttakine bayıldım ortadakide güzel2010'da kayıt olduğun için 1 gereksinimi karşılıyorsun yazıyorumYarışma az sonra açacağım konuda başlayacak:
@mehmettech @hasaneness @Ccihat67
@lelo_salto @symbian_lover @hasaneness @Siycey
@DarkredBlue61 @paradox07 @kemalsen1999
@yunus4554 @_YldzEneS_ @furkan4real
@imparator0 @_Shinku_ @mürteza16 @kfahaaBaşvurlar bitmiştirKonu birazdan onaylanır sanırım:
https://www.maxicep.com/forum/konu/en-iyi-amator-fotograf-yarismasi-on-eleme.891630/

1. lik hayalleri yattıyzdım ama yarın ddeğil yeni konu açacağım 20 olunca oraya ekleyeceksibn
En alttakine bayıldım ortadakide güzel2010'da kayıt olduğun için 1 gereksinimi karşılıyorsun yazıyorumYarışma az sonra açacağım konuda başlayacak:
@mehmettech @hasaneness @Ccihat67
@lelo_salto @symbian_lover @hasaneness @Siycey
@DarkredBlue61 @paradox07 @kemalsen1999
@yunus4554 @_YldzEneS_ @furkan4real
@imparator0 @_Shinku_ @mürteza16 @kfahaaBaşvurlar bitmiştirKonu birazdan onaylanır sanırım:
https://www.maxicep.com/forum/konu/en-iyi-amator-fotograf-yarismasi-on-eleme.891630/

Hacı dün piknik yapmaya böyle pikniklik bi alana gittik baya foto vardı onlarda gitti1. lik hayalleri yattı![]()

olsun biz gönüllerin 1. siyizHacı dün piknik yapmaya böyle pikniklik bi alana gittik baya foto vardı onlarda gitti![]()

Aynenolsun biz gönüllerin 1. siyiz![]()
adamlardaki resimlere bakniye yattıi?
nasıl inceliyeceksinmerak etme inceleyeceğim.