benim sözlüye 90 verse 5 :sirit:
mürteza16 Üye Konu Sahibi _YldzEneS_' Alıntı: benim sözlüye 90 verse 5 Genişletmek için tıkla ... Bana sözlüye 100 verse zor 5 gelir.
_YldzEneS_' Alıntı: benim sözlüye 90 verse 5 Genişletmek için tıkla ... Bana sözlüye 100 verse zor 5 gelir.
Enpatsu Shakugan Üye Kayahan14' Alıntı: 20 kişinin içinden işk bilmek büyük başarı olur yalnız savaş alanına dönücek burası Genişletmek için tıkla ...
Kayahan14' Alıntı: 20 kişinin içinden işk bilmek büyük başarı olur yalnız savaş alanına dönücek burası Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye Konu Sahibi Konu onaylanmış arkadaşlar; Maxicep Zeka Yarışması // Yarışma Konusu - MaxiCep Kayahan14' Alıntı: 20 kişinin içinden işk bilmek büyük başarı olur yalnız savaş alanına dönücek burası Genişletmek için tıkla ... Merak etme. En fazla 10 kişi aktif olur. 20'side aktif olmaz. Örneğin sen 10 kişilik yarışma yaptığında 5 kişi aktif oluyordu. Buda öyle.
Konu onaylanmış arkadaşlar; Maxicep Zeka Yarışması // Yarışma Konusu - MaxiCep Kayahan14' Alıntı: 20 kişinin içinden işk bilmek büyük başarı olur yalnız savaş alanına dönücek burası Genişletmek için tıkla ... Merak etme. En fazla 10 kişi aktif olur. 20'side aktif olmaz. Örneğin sen 10 kişilik yarışma yaptığında 5 kişi aktif oluyordu. Buda öyle.