bana atmıyacakmisin?:d:tamam vurmayın
Bilişim Profesörü Üye GameOfShadows' Alıntı: burada mı sorulacak Genişletmek için tıkla ... evet Hadi sor artık @Kayahan14
beytullah6767 Üye symbian_lover' Alıntı: Dün gelmediniz bugün de ben yokum diyor Genişletmek için tıkla ...
Bilişim Profesörü Üye Bence de başka saatte olsun, ben çıkıyorum, bir 10-15 dk ya girerim ya da direkt 20:30 da girerim.
beytullah6767 Üye _YldzEneS_' Alıntı: kayahan saat gecikti bu soru başka saate ertelensin bence Genişletmek için tıkla ... Aynen
_YldzEneS_' Alıntı: kayahan saat gecikti bu soru başka saate ertelensin bence Genişletmek için tıkla ... Aynen
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Lütfen kusuruma bakmayın halısahadaydım çok üzgünüm 20:30 u bekleyin geciken soru 22:15 e ertelenmiştir unutmayın
Lütfen kusuruma bakmayın halısahadaydım çok üzgünüm 20:30 u bekleyin geciken soru 22:15 e ertelenmiştir unutmayın
Van Hohenheim Üye Kayahan14' Alıntı: Lütfen kusuruma bakmayın halısahadaydım çok üzgünüm 20:30 u bekleyin geciken soru 22:15 e ertelenmiştir unutmayın Genişletmek için tıkla ... Gol attın mı bari
Kayahan14' Alıntı: Lütfen kusuruma bakmayın halısahadaydım çok üzgünüm 20:30 u bekleyin geciken soru 22:15 e ertelenmiştir unutmayın Genişletmek için tıkla ... Gol attın mı bari