Yeraltı Ruhu
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Enes=4 mürteza16=2 yarınki sorularda aktiflik olması dileğiyle.. Bugünkü sorular bitmiştir mürteza16' Alıntı: Yeraltı ruhu değil mi? Genişletmek için tıkla ... hayır değil
Enes=4 mürteza16=2 yarınki sorularda aktiflik olması dileğiyle.. Bugünkü sorular bitmiştir mürteza16' Alıntı: Yeraltı ruhu değil mi? Genişletmek için tıkla ... hayır değil
mürteza16 Üye _YldzEneS_' Alıntı: başka çıkmadi ki mürteza nasıl buldun sen Genişletmek için tıkla ... Facede bir sayfada böyle yazıyordu.
_YldzEneS_' Alıntı: başka çıkmadi ki mürteza nasıl buldun sen Genişletmek için tıkla ... Facede bir sayfada böyle yazıyordu.
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Ben konu başında etiketledim zaten her soruda etiketlememe gerek yok saatler belli
mürteza16 Üye Kayahan14' Alıntı: Ben konu başında etiketledim zaten her soruda etiketlememe gerek yok saatler belli Genişletmek için tıkla ... Tapatalk tan girenlere bildirim gelmiyor.
Kayahan14' Alıntı: Ben konu başında etiketledim zaten her soruda etiketlememe gerek yok saatler belli Genişletmek için tıkla ... Tapatalk tan girenlere bildirim gelmiyor.
Burak Altun Üye Ben 10 kişi olsun da yarışma başlasın diye katıldım. Cevap yazmayacağım ama diğer kişilere haksızlık oluyor. Çünkü bildirim gelmiyor.
Ben 10 kişi olsun da yarışma başlasın diye katıldım. Cevap yazmayacağım ama diğer kişilere haksızlık oluyor. Çünkü bildirim gelmiyor.
Bilişim Profesörü Üye Ben dün çok yorgundum, kursum falan vardı ondan uyuyakaldım. Artık bugün aktif olacağız